Pet godina lutanja: Netflix se vraća na početak sv

poruka: 3
|
čitano: 1.230
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pet godina lutanja: Netflix se vraća na početak sv".
10 godina

Svi pokusavaju diverzificirati svoj portfolio (kao npr Amazon), pa "idemo raditi tamo neke igre", koliko tesko to moze biti? 

Odmah se sjetim predsjednickih mislim izbora u RH dvije tisuce i neke. Kakvih je unreal likova bilo. 

Bio je neki frajer, ne znam zna li se potpisati. I on je tu govorio o vaznosti studenata, i kako ce im on izgraditi studentcki dom na drugoj strani Save i "dat cemo im te internete jer je to jako vazno"

Tako te neke mega firme koje imaju neke distribucije i cash flow, misle da ajmo ubacit' lovu u neke igre, neki majmun skakuce po ekranu a klinci pizde i samo salju lovu mikro transakcijama za novi komad obuce i odjece, sjekiru ili health potion. A onda vide da to nije bas tako simple. E jebiga. 

Na kraju kad vide da nemere da radis stvari na pol testisa, trziste te pokopa negativnim misljenjima, shvatis da to nece ici tako lahko, pa rezes i "vracas se svom core business-u".

2 0 hvala 1
18 godina

Došlo je vrjeme kada mali studio ili solo dev napravi više nego neki razvikani studio

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Re: Pet godina lutanja: Netflix se vraća na početa
Neki bi se usudili reći da je oduvijek tako.

Passion projekti su uvijek bolji nego AAA cash-grab.
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice