Samsung Galaxy S26 FE neće donijeti puno promjena,

poruka: 6
|
čitano: 1.751
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung Galaxy S26 FE neće donijeti puno promjena,".
17 godina
Samsung Galaxy S26 FE neće donijeti puno promjena,

Baš mu uspoređujem spec. sa svojim s22. Nešto bolji, naravno, ali nije neka velika razlika, sigurno ne da košta 800e.

Pa jebeni s26 ultra je po 850€ evo u de, 950€ u hr, znači da ih ima ispod 900 novih na njuški.

Ko bude dao 800€ za ovaj promašaj od mobitela?

128gb/8gb rama hahahahaha pa daj se šupite stari moj 

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
Re: Samsung Galaxy S26 FE neće donijeti puno promj
Glupi su oni koji to sranje uopce i kupe...a o bateriju u tim FE modelima da ne pricam koliko je kriminalna...
Temu pozivnica: https://temu.to/m/u9kmi7rv2wy Kod za -30% za nove korisnike: aam11835
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Novi s26ultra (12/512gb) kad je izašao sam na samsung.hr platio 1300€, a mislim da je obični s26 bio ispod 1000€, tako da je ovaj FE čisti promašaj
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2026 19:02 (Doktor-X).

0 0 hvala 0
15 godina
Nevezano uz ovaj 26fe model, jel se isplati kupiti mobitel preko onih manjih firmica na nabava.net? Jeftiniji su 100 i vise eura od modela u poznatim i vecim trgovinama elektronicke opreme. Znam da kod njih ne vrijedi povrat poreza ako se kupuju na firmu, al ne bih ni kupio preko firme. Zanima me jel to roba s greskom, nema orginalno pakiranje, pa su jeftiniji?

0 0 hvala 0
15 godina
Nevezano uz ovaj 26fe model, jel se isplati kupiti mobitel preko onih manjih firmica na nabava.net? Jeftiniji su 100 i vise eura od modela u poznatim i vecim trgovinama elektronicke opreme. Znam da kod njih ne vrijedi povrat poreza ako se kupuju na firmu, al ne bih ni kupio preko firme. Zanima me jel to roba s greskom, nema orginalno pakiranje, pa su jeftiniji?

0 0 hvala 0
17 godina

Imaš hrpu vakumiranih mobitela s papirima i garancijom na njuškalu. Tamo je najpovoljnije ili po sličnim oglasima.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice