Podjela rada po spolu starija je nego što se misli

poruka: 2
|
čitano: 1.665
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Podjela rada po spolu starija je nego što se misli".
18 godina
Podjela rada po spolu starija je nego što se misli

Meni se čini da su znanstvenici u biti otkrili da je odlazak muževa bez žena i djece u vikendicu/ribičiju/konobu/klijet i oblokat se do besvijesti u biti najstariji hobi poznat čovjeku. 

Ljubice to što odem sa Kizom, Robijem, Bokijem i Sebastijanom u konobu pa popijemo 17 hektolitara gemišta i komentiramo VAR odluke sa utakmice Konga i Zelerotskih otoka, nije da smo alkosi, probisvijeti i hoštapleri ko što ti totalno bezrazložno tvrdiš, već je stvar genetike, čuvanja tradicije i odavanja počasti našim starima. 

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
6 0 hvala 0
22 mjeseca
Re: Podjela rada po spolu starija je nego što se m
Nekako je prirodno ponašanje mužjaka da dođe i ode, otrese pa ode, ode u lov, dok ženke su oduvijek na potoku prale dronjke 😅

Sreća pa nijesmo nastali iz druge grane evolucije , recimo bogomoljke, crne udovce.

Meni je baš cirkusko što sad je kao nebitno kojeg si spola za zanimanje, dok za mnoga zanatska zanimanja je jako bitno radi fizičke predispozicije. Pa tako u čudu gledam sitnu djevojčicu vulkanizera kako diže teške kotače od 18 inča!
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice