Ledica za notifikacije, vauuu. Pa to je impresivno, do sad neviđeno. Jedva čekam...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pixeli su neviđena smeća od telefona. Nakon što sam dao šansu osmici u roku par mjeseci je otišrao ekran. Desilo se to i mnogim drugim vlasnicima tog telefona te je Google priznao grešku i produljio jamstvo. Nakon zamjene ekrana problemi nisu prestali. Ponekad nisam mogao uspostaviti poziv, kako dolazni tako i odlazni. Nikad neću saznati koliko sam potenijalnih poslova propustio zbog toga. Kad je izašla desetka zamijenio sam staru osmicu i uzeo 10 po. Očekujući da su nešto poboljšali u vezi modema jer nisam jedini koji je imao taj problem. U početku je bilo dobro ali nakon godinu dana isti se problem opet javlja. Ljudi me ne mogu nazvati, a ni ja ponekad. Teško da je do operatera jer znam bliske ljude koji su također na bon bonu i pozivi im rade normalno.
Nikad više pixel
Koristim razne samsunge zadnjih 8 godina i samo je bio problem na A1 mreži.
Na kraju sam prešao na ht, problem nestao.
Elem, u tvom slučaju je možda isto problem do mreže.
I ja imam sličan problem sa brojem od starog.
Kad god ga zovem (čak i ako mu vraćam netom propušten poziv) javi mi da sam birao broj koji se ne koristi. Trenutno sam na Pixelu (iako GOS) ali prije toga sam imao drugi mob, a i još ljudi (na različitim mrežama) ima isti problem s njegovim brojem. Na Bonbonu je i rekao sam mu da promijeni mrežu ali čovjek ima 82 godine i težak je na promjene tako da se svi skupa snalazimo nekako. Po svemu mi se čini da je problem u HT-u, ne u Pixelima ali svakom svoje.
Gledam te!
I ja imam sličan problem sa brojem od starog.
Kad god ga zovem (čak i ako mu vraćam netom propušten poziv) javi mi da sam birao broj koji se ne koristi. Trenutno sam na Pixelu (iako GOS) ali prije toga sam imao drugi mob, a i još ljudi (na različitim mrežama) ima isti problem s njegovim brojem. Na Bonbonu je i rekao sam mu da promijeni mrežu ali čovjek ima 82 godine i težak je na promjene tako da se svi skupa snalazimo nekako. Po svemu mi se čini da je problem u HT-u, ne u Pixelima ali svakom svoje.
Promijeni mu ti mrežu - samo migriraš broj kod drugog providera, a broj ostane isti. Sa 82 godine možda se boji da se neće snaći u cijelom tom procesu, a bitno jd da je dostupan