ono sto je dobro je da ce napokon ljudi prestat kupovat bespotrebno "nove" modele mobitela i laptopa
ja se nadam da ce mobiteli bit min 2000 eura uskoro
ono sto je dobro je da ce napokon ljudi prestat kupovat bespotrebno "nove" modele mobitela i laptopa
Tipičan jalovi balkanski mentalitet, nek mi crkne krava ali nek susjedu crknu dvije... Sirotinjo i bogu si teška.
Tipičan jalovi balkanski mentalitet, nek mi crkne krava ali nek susjedu crknu dvije... Sirotinjo i bogu si teška.
imao sam gugel xl 10 pro sta vec. smece od mobitela a kosto 1500 eura
kupio sam samsung ultra 25
26 ultra je uvreda za potrosaca
kod satova je situacija jos gora. kad sam gledo samsung watch 9. na sluzbenim stranicama ti ni ne nude usporedbu s 8 jer je doslovno isti. a za otkup 8ice ti daju 60 eura a za 9 traze 400 eura
nek si ebu mamu. dabog da neprodali ni jedan
Da tako je,
ali i dalje če biti budala koji moraju imati najnovije zato jer bez toga ne mogu živit itd.
Živio nam AI+nek krepa konzumerizam! Samo nek memorija još poskupi, pa če ljudi valjda napokon shvatiti da i stari hardver valjda nešto vrijedi.

A kaj ce vam skupi mobiteli i kompovi kad bude sve prek AI islo.Samo vam treba dobar ekran i internet. Uskoro niti to, samo cip u mozgu.
Da tako je,
ali i dalje če biti budala koji moraju imati najnovije zato jer bez toga ne mogu živit itd.
Živio nam AI+nek krepa konzumerizam! Samo nek memorija još poskupi, pa če ljudi valjda napokon shvatiti da i stari hardver valjda nešto vrijedi.

Najbolje da se vratimo u kameno doba a?
Dobro tu se radi o ddr5 memoriji koja radi na visim brzinama. Ono sto je problem je sto nema neke velike razlike u cijeni izmedju recimo 5600/6000 memorije. Doduse, ako se upari s ok procesorom na 1440p, sto je danas standard, ne osjeti se razlika.
Ali bas sam isao gledati. Ista trgovina u UK iz koje sam narucio. Stavio iste komponente, 1000 € vise mi me kostala ista konfiguracija koju sam kupio prije manje od godinu dana.
Taman idealno vrijeme da se rijesim PC-a koji mi samo siše slobodno vrime