Samsung Galaxy Z Flip 8 stiže s Exynosom 2600 i za

poruka: 8
|
čitano: 2.099
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung Galaxy Z Flip 8 stiže s Exynosom 2600 i za".
16 godina

Ovaj Flip samo štancaju bez ikakvih značajnih promjena u bilo kojem segmentu i tako iz serije u seriju. Totalno sranje i još k tome mu daju Exynos 

Za 300€ manje ima Motorola Razr 70 Ultra koja ima veću bateriju, bolji proc, više RAM-a, brže žičano i bežično punjenje, a možda i bolju kameru - to će testovi pokazati.

I da, na manje više svim Samsung Flip serijama - uređajima nakon godinu dana folija na unutarnjem ekranu počne pucati na sredini, žena imala Flip 4 i 6 i to se dogodilo (koma) - garancija to ne pokriva.

Uglavnom, mob za preskočiti.

Moj PC  
5 0 hvala 0
8 godina

kamre identične sa glavne A serije..55..56..57...nisu mogli staviti jednu ali vrijednu 1"...50mpx...20mm...i onda su zavidni na apple...apple zna kako se kuva žaba

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
Re: Samsung Galaxy Z Flip 8 stiže s Exynosom 2600

Ne znam kako kod tebe,ali kod mene je garancija pokrila promjenu zaštitnog sloja ako se on počne odljepljivati. Na jednom se desilo,na Flip 4,na Flip7 ne. Naravno,ti to ne smiješ sam dirati već takvog odnijet. A ako je bilo vanjsko oštećenje,kako ti kažeš,pucanje,to još nisam doživio ,a ni baš čuo da se dešava samo od sebe.

Za Motorolu kao takvu,frend imao,počela se odljepljivat nakon 2-3 mj,pa još on sam odljepio i garancija to,naravno,ne priznaje.

I dalje to nije telefon baš za svakog,kao i Fold,treba se prema njemu malo drugačije ponašat.

16 godina
Dokle god nebude unutra pravi snapdragon nego govno od exyinosa nema sanse da kupim!

3 0 hvala 0
16 godina
szagorec kaže...

Ne znam kako kod tebe,ali kod mene je garancija pokrila promjenu zaštitnog sloja ako se on počne odljepljivati. Na jednom se desilo,na Flip 4,na Flip7 ne. Naravno,ti to ne smiješ sam dirati već takvog odnijet. A ako je bilo vanjsko oštećenje,kako ti kažeš,pucanje,to još nisam doživio ,a ni baš čuo da se dešava samo od sebe.

Za Motorolu kao takvu,frend imao,počela se odljepljivat nakon 2-3 mj,pa još on sam odljepio i garancija to,naravno,ne priznaje.

I dalje to nije telefon baš za svakog,kao i Fold,treba se prema njemu malo drugačije ponašat.

Znači mob je bio mažen i pažen, u Spiegen-ovoj maskici od prvog dana bez padova nakon godinu dana na pregibu lagano podignuta folija koja je izgledala da puca i škljocala je prilikom zatvaranja i otvaranja uređaja na Flip 4 i Flip 6. Ženinoj kolegici koja je imala Flip 5 nakon 2 mjesca otišla folija i nisu joj priznali garanciju i na kraju ga odmah prodala. Uglavnom, niti jedan od uređaja nije diran, skidana folija i tako tome. Živo sranje. Nakon toga je uzela Motorolu Razr 60 Ultra i preporod, mob nakon više od godinu dana kao nov iz trgovine, baterija odlična, brzo punjnje i odlične kamere. Sad će ga prodavati (Motorolu Razr 60 Ultra) jer je prešla na iPhone 17 Pro, nije bila nikad na Apple-u pa se zaželila.

12 godina

Eto,ja imam drugačija iskustva ..... Na Flip4 garanciju uredno priznali kada se zaštitna folija počela dizat. Zamijenili je za novu i to je to....... Kod Motorole je kolega imao problem (djelom i zbog sebe samog).

A otišao sam na Flip radi praktičnosti,koristio sam Ultre do tada,a sada ću očito na Fold8 (ne Ultru),nekako mi se čini taman .....

I dalje su "normalne" Ultre bolji telefoni u globalu,ali su ti telefoni postali jednostavno preveliki i preglomazni za moj ukus ......

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2026 14:02 (szagorec).
21 mjesec
"jer je prešla na iPhone 17 Pro, nije bila nikad na Apple-u pa se zaželila".

Dali ima još stvari na kojima nikad nije bila pa se zaželila!
Oprosti kolega loša igra riječi 😅 nemoj zamjerit šalu 🖖
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
16 godina
Sirotanovic kaže...
"jer je prešla na iPhone 17 Pro, nije bila nikad na Apple-u pa se zaželila".

Dali ima još stvari na kojima nikad nije bila pa se zaželila!
Oprosti kolega loša igra riječi 😅 nemoj zamjerit šalu 🖖

Ha ha ha ha ha.

Dobra, dobra. Shvaćam nisi mogao odoliti.

Ja se nadam da je to to , ali nikad ne znaš.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice