Bol: može li se jedna polovica tijela pokvariti vi

poruka: 5
|
čitano: 1.503
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bol: može li se jedna polovica tijela pokvariti vi".
18 godina

Lijepi tekst. 
Ujedno sam prvi puta čuo za "trigeminalni sustav".

Staromodan sam, još uvijek guglam.
Potaknut tekstom i tim izrazom dodatno sam svašta naučio o moždanim živcima.

0 0 hvala 0
8 godina

Moja desna polovica čitav život šlepa lijevu kad su u interakciji, osim što je lijeva trčala puno bolje kad je desna bila neaktivna. Pitam se bi li bolje bilo da sam s obje strane desni, ili lijevi tip, ili je evolucijska prednost u što većoj raznolikosti sustava i ovdje na djelu?
Političke asocijacije isključene 

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Bol: može li se jedna polovica tijela pokvarit
O moze, moze. Da ne ulazim u detalje, ali govorim (na zalost), oz vlastitog iskustva. 😢
Brkoni

0 0 hvala 0
20 mjeseci
Re: Bol: može li se jedna polovica tijela pokvarit
Meščini i da mi ljudi različito trpimo bol, neki plaču na ubod dok drugi stoički to podnesu, no nije ni svaki ubod ose jednako bolan kao niti glavobolja , ali neki zaista ne podnose "bol".

Druga stvar koja pada na pamet čitajuć' članak , kad padne imunitet , ono kao hvata te neka gripa , tada se bol pokazuje u nekim bolnim točkama i uvijek u tim točkama. Npr. u oštećenom mišiću ili nekad lomljenoj nozi ili u jednom te istom popravljanom zubu što zaista nema smisla, znači zub popravljen i "zdrav" ne boli ali kad ai malaksav ili pod gripom boli 3/10.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.7.2026 23:19 (Sirotanovic).
Moj PC  
1 0 hvala 0
5 godina

Mislim da se zna da su lijeva i desna polovice lica pomalo drukčije.

Kada se naprave kopije dvije desne polovice lica i spoje, te dvije lijeve polovine lica, dobijete dvije jako slične osobe.

To mi je već fenomen, a đe neurološke senzacije.

Imao sam dva puta u životu cervikalnu distoniju (tortikolis) i oba puta mi je glava klonula u lijevu stranu.

Kud bar jednom nije u desnu. 

合気道 五段 ZLA BEBA ! Što te ne ojača, to te ubije !

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice