posve nebitno, jer mi imamo plastične slamke i neodvojive čepove. šah-mat, glupi ameri.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
posve nebitno, jer mi imamo plastične slamke i neodvojive čepove. šah-mat, glupi ameri.
...a uskoro i digitalni euro, eno neki već režu američke kartice, velika sloboda je na vidiku 
-ujkosem je vlasnik interneta, većine softwarea, protokola, licenci... onak, 99%..
-kao i to da ima konrolu nad čvorovima, osivno o 3-4slovnoj kratici npr nato, namjeni, vojno-financijski i sl. .. mreže-čvorovi idu kroz neka mjesta, nizozemska, gibraltar, frankfurt.. a tu je i starlink..
-ujko je vlasnik svega.. pa i kontrolira praktički sva soft riješenja, odnosno ono što je izvan je zabranjeno, tj tek mali izuzetak je švicarska, no to vrijedi za male ljude, ne kad ujko zatraži nešto, tad i fifa briše crveni karton, banke daju podatke.. naravno, ne javno, po tiho.. no švica je recimo nešto kao dovoljno sigurna za ostatak, proton-mail-firewall-vpn...
-otkiva nam tako autor toplu-mlaku vodu :) .. ili do sad živjeći u bubbleu nije o tome ni razmišljao ili znao.. dok uredno svi podatci građana odlaze preko bare rutinski, npr od banaka svakih 6mj.. odnosno od svih banaka koje ovise o visa-master, dok eu tek izmišlja mlaku-vodu svojim digitalnim karticama u nekoj budućnosti koja će teoretski taj status možda izmijeniti.. no do tad ujko ima sve, zna sve i može sve.. čak kad se o tome šuti ili kad je u pitanju bezvezni crveni karton.. :)
-ujkosem je vlasnik interneta, većine softwarea, protokola, licenci... onak, 99%..
A u ovaj 1% spada EU office koji uskoro dolazi i koji je NEOVISNA EU - maznula Rusima 
-to spada u 0,003% .. jer nisu vlasnici npr ms-ariel fonta, ničeg, .. no čak nisu maznuli rusima, ovo je novo-open.. onak, možda ili nadamo se :) ..
-vlasništvo i licence su čudna stvar.. pogotovo kad je vlasnik ujko, šerif-velesila.. koji te može začvrgati i moraš mu uzvratiti osmjehom-razdragano da ga ne uvijediš itd. .. jer je ujko tankoćudan, pa zatraži opet grenland, usput.. tko zna što je iduće na redu, londonu će uzeti most-tower i parisu ajfela? :) ..
To smo znali, ujak može prekidačem ugasiti internet na cijelom Europskom kontinentu. Ne bi ostalo ništa online sve do Rusije.
nemamo plastične nego papirnate... a što fali neodvojivim čepovima? meni super ideja. ameri upravo upražnjavaju milijarde bacajući bombe i rakete na drugu neovisnu i samostalnu državu, nešto poput prijatelja im rusa. eu trenutno prema njima djeluje poput napredne civilizacije.
a što fali neodvojivim čepovima? meni super ideja.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/postoji-li-ijedan-dokaz-da-ima-koristi-od-spojenih-cepova/2811967.aspx

meni osobno je funkcionalno i korisno, boli me briga što nekakve studije o tome pišu. neki ljudi očito nemaju vlastiti um.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/postoji-li-ijedan-dokaz-da-ima-koristi-od-spojenih-cepova/2811967.aspx

meni osobno je funkcionalno i korisno, boli me briga što nekakve studije o tome pišu. neki ljudi očito nemaju vlastiti um.
a i ljudi su ocito retardi ako im cep smeta kod pijenja

a i ljudi su ocito retardi ako im cep smeta kod pijenja
ako ćemo pravo barem 80% ljudi ni ne zna piti iz boce 
Prvo što napravim je da otkinem plastiku koja drži čep.
Posliej čep lakše zavrnem, nego kad je na boci.
Nego, smisao moga posta je bio da (stariji se sjećaju) kod povrata boce nekada nisu htjeli primati bocu s čepom, na što sam se uvijek podrugljivo nasmijao.
Sad me je taj zlokobni smijeh koštao.
nemamo plastične nego papirnate... a što fali neodvojivim čepovima? meni super ideja. ameri upravo upražnjavaju milijarde bacajući bombe i rakete na drugu neovisnu i samostalnu državu, nešto poput prijatelja im rusa. eu trenutno prema njima djeluje poput napredne civilizacije.
Napredna civilizacija koja podržava genocid i nacifašizam?
Napredna civilizacija koja podržava genocid i nacifašizam?
u skladu s narodom koji pripada toj civilizaciji. pogledaj samo naše mikrookruženje, svima nešto smeta, a nitko nema muda nešto poduzeti ili otvoreno reći. laprdanja iza anonimnih računa na internetu ne računam.
onaj tko drži ljestve je "samo" suučesnik, a na vrhu je glavni lopov.