Winbloat.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E ovi windowsi su baš postali smijeh. Svaki mjesec, da ne kažem i češće, neki debilni bug koji ima velik utjecaj na korisnike ...
A što je to 500 GB uz ovakve cijene SSDova/HDDova.
E ne mogu se priviknuti na Linuxov Office nikako, a imam tako inače fino posložen Linux Mint. 
Posle probam rješenje, hvala autoru kaj je tak detaljno objašnjeno.
Kolega Zaporožac na aparatima, naprosto nemoguće da nisu korisnici krivi jer kod njega sve radi. 
Što se tiže zauzeća diskova. FolderSizes je odličan disk analyzer program. Izlista koji folder ili fajl koliko zauzima pa se zna naći hrpa nepotrebnih stvari. Primjeri: %AppData%, pa NVIDIA Shader Cache zna narasti i na 15+ GB, a nekad i System Volume Information ne počisti sve kako treba pa ostane nekoliko gigabajta bezveze. Stremio cache itd. Šteta što Windowsi nemaju nešto ovako detaljno ugrađeno.
Onaj spomenti update je rješil problem i sad opet imam prek 500GB!
Na svom Windows 11 IoT Enterprise LTSC nemam ni jedan problem koji imaju smrtnici na običnim verzijama, pa tako ni ovaj.
Kolega Zaporožac na aparatima, naprosto nemoguće da nisu korisnici krivi jer kod njega sve radi. 
Što se tiže zauzeća diskova. FolderSizes je odličan disk analyzer program. Izlista koji folder ili fajl koliko zauzima pa se zna naći hrpa nepotrebnih stvari. Primjeri: %AppData%, pa NVIDIA Shader Cache zna narasti i na 15+ GB, a nekad i System Volume Information ne počisti sve kako treba pa ostane nekoliko gigabajta bezveze. Stremio cache itd. Šteta što Windowsi nemaju nešto ovako detaljno ugrađeno.
Opterećen si sa mnom.
Kod mene je i dalje sve ok.
Nigdje ni ne piše da su u problemu sva računala s win 11.
E ne mogu se priviknuti na Linuxov Office nikako, a imam tako inače fino posložen Linux Mint. 
Re: Pa ti vrti Mint i dalje, ali si plaćaj Office 365 ili vrti Win Vm za Office. Pozdrav sa Ubuntu-a :)
A što je to 500 GB uz ovakve cijene SSDova/HDDova.
Pretpostavljam da mislis na LibreOffice...?
Moja preporuka je OnlyOffice, puno blize izgleda MS Officeu. Na tome je baziran i Office.eu koji je u dolasku.
Ja na Windowsima vec duze vrijeme koristim OnlyOffice, maknuo Libre i nemam uopce namjeru se vracat na MS (imam neku licencu ali OnlyOffice je apsolutno dovoljan za moje potrebe).
Re: Pa ti vrti Mint i dalje, ali si plaćaj Office 365 ili vrti Win Vm za Office. Pozdrav sa Ubuntu-a :)
-imaš i free, naravno 'skriven' jer nema smisla reklamirati .. no sve to nije za ovu temu, postoje odgovarajuće...
Pametnom dosta
- možda važno .. ne jedu win11 storage-prostor.. to radi 'neka' apps, snimač-špijo, cortana-ai, jednako kao što obs može snimati tv program ili bilo što s gpu-mic.. pri čemu juzer o tome ne zna ništa, nema pristup itd.. tj msov dio je gori od malwarea.. pa možda i kažnjivo ako jednom eu to ..
-os je ok, bilo koji, win-lin-mac i verzije koje su onak, broj-nevažan... ostalo je ms gluparija i politika velesila, trumpizam bez diplomatskih rukavica.. no možda griješim, možda je stvarno bug-greška :)