Kako pametne naočale pretvaraju korisnike u neželj

poruka: 6
|
čitano: 1.256
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kako pametne naočale pretvaraju korisnike u neželj".
14 godina

Za Metu i ptice na grani znaju da je špijun amera...

Mene zanima dali Kinez sa XIAOMI Mijia isto špijunira pošto su fakat pristupačne cijenom cca 200 ojra. 

Super Maria su stvorili Japanci,Talijan je a govori Engleski, kompanija mu ima urede u Americi, trči kao Ruski atletičar i skuplja novčiće kao Židov! Ne budimo rasisti budimo kao Mario!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Na našem moru su uhvatili pedofila koji je snimao djecu pametnim naočalama. Evo još jednog konkretnog primjera zašto mnoge brine ovakva tehnologija.

Moj PC  
3 1 hvala 0
18 godina
Re: Kako pametne naočale pretvaraju korisnike u ne
Uh kako ću glatko tjerat u klinac sve koji mi se pojave s time pred facom. Već i ne skidanje sunčanih dok ekipa priča s nekim je skroz van svake pameti.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2026 9:30 (Ges).

4 0 hvala 1
5 tjedana

Suština AI i moderne, intruzivne tehnologije: 

One ring to rule them all, one ring to find them, one ring to bring them all and in the darkness bind them.

Još i danas mnogi vide AI kao vrlo poželjnu, pa i nužnu tehnologiju te da se ne bi vrijedilo vratit u vrijeme prije nje. Međutim, istina je to da nikad nije bila zamišljena za dobrobit čovječanstva nego isključivo za sveobuhvatno porobljavanje jer iza nje stoji zao i prijevaran (pomoć ćemo invalidima, zaštitit ćemo vas od kriminalaca..) autoritet, a digitalna tiranija će bit najgora ikad - bez premca, mokar san i nedostižan sveti gral nebrojenih despota iz naše prošlosti. 

Za one koji žele znat više - ključna informacija: Sauron je fiktivno biće, uvelike inspirirano stvarnim bićem.  

0 0 hvala 0
10 godina

Dodao bih, da kao i kod FB, Insta i ostalih, korisnik sam snosi troskove kupovine spijunskog uredjaja kojim kompromitira sebe i druge oko sebe.

U slucaju soc mreza puni bazu svjezim slikama sebe i ljudi oko sebe, lokacija, kontakata itd. 

Tastina je opasna stvar.

1 0 hvala 1
18 godina
Re: Kako pametne naočale pretvaraju korisnike u ne
"...javnost ne zna da je ona tehnološka novinarka sa strogim etičkim kodeksom. "

Wtf...ovo je vise nego smijesno. Koga briga za njezinim moralnim kodeksom i zasto takvo nesto pominjati uopste?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice