Zašto su neslavno propali 3D televizori?

poruka: 10
|
čitano: 2.597
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zašto su neslavno propali 3D televizori?".
18 godina

U 3D stereo slici sam jos iz vremena eDimensionala i CRT monitora. Meni je takav 3D sadržaj top i definitivno nešto što poboljšava mnoge filmove a pogotvo igre. Recimo igranje 3D strategija je genijalno, kao da se gleda šahovska ploča. HOMM5 je bio totalni gušt tako igrati. I filmovi baš snimljeni u 3D izgledajj izvrsno, pogotovo dokumentarci, nestvarno dobro. Još ih uvijek čuvam na disku, 50GB BR ripovi

Na žalost još uvijek ne mogu preboljeti nVidia 3D vision koji je omogućavao takvo igranje a koji su ubili. RIP

0 0 hvala 0
10 godina

Nisam imao 3D TV i nemam iskustva s tim.

No, prije par dana vodili me u kino i kad tamo 3D predstava. Tutnuli mi naočale koje sam morao staviti preko mojih dioptrijskih. Ide to, ali nije baš pretjerano udobno.

Osim što mi je filmić bio bez veze (Supergirl), 3D mi nije donio baš ništa u kvaliteti uživanja. 

Nije čudo što je stvar pomalo na zalasku čak i u kinima.

Life is jazz. Play it cool.
Moj PC  
2 0 hvala 0
5 godina

4k je pobjedio jer daje znatno oštriju sliku koja je čovjeku prirodna od rodenja, 3d slika je jako neoštra i mutna u pokretu, oči to ne vole a i time se kvari vid pametnom dosta

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

3D je propao jer si nikome neda doma gledat TV sa naočalama koje još i potamne sliku.

Ali 3D TV je donio 120 HZ osvježavanje ekrana koje su prihvatili gameri i to se primilo masovno.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Re: Zašto su neslavno propali 3D televizori?
Završio kao i zakrivljeni TV ekrani 😂

2 0 hvala 0
5 godina
forumaš kaže...

3D je propao jer si nikome neda doma gledat TV sa naočalama koje još i potamne sliku.

Ali 3D TV je donio 120 HZ osvježavanje ekrana koje su prihvatili gameri i to se primilo masovno.

Nije se nis primilo masovno niti gameri imaju veze s tim vec iskljucivo dolazak 4k rezolucija i daleko ostrije slike. 120hz je tu bio samo dodatak jer jer si morao gurati 2x60hz

ivgrgic kaže...
Završio kao i zakrivljeni TV ekrani 😂

pa i nije bas, 3d se i dalje razvija i pokusavaju ga poboljsati, samo uvijek zavrse na nedovoljno oštroj slici ali rade i na tome.

5 godina
Boris grozni kaže...
pa i nije bas, 3d se i dalje razvija i pokusavaju ga poboljsati, samo uvijek zavrse na nedovoljno oštroj slici ali rade i na tome.

Hoće li biti OLED 3D, ili ?  

合気道 五段 ZLA BEBA ! Što te ne ojača, to te ubije !
20 mjeseci
Meni taj 3D u filmovima nema veze sa pravim 3D, to je samo izrezano kao od kolaža 2D pa postavljeno na različite daljine, tipa titlovi naprijed , u pozadini neki lik daleko , nešto bliže glavni lik.

I to mi je sve bezveze i samo smeta , eventualno u akcijama ima smisla kad nešto ide prema tebi iz ekrana i slični trikovi.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
2 0 hvala 0
7 godina
Sirotanovic kaže...
Meni taj 3D u filmovima nema veze sa pravim 3D, to je samo izrezano kao od kolaža 2D pa postavljeno na različite daljine, tipa titlovi naprijed , u pozadini neki lik daleko , nešto bliže glavni lik.

I to mi je sve bezveze i samo smeta , eventualno u akcijama ima smisla kad nešto ide prema tebi iz ekrana i slični trikovi.

Upravo tako. za vecinu zanrova 3d ne igra nikakvu ulogu. Poneki akcijski film a i to mora biti pravljeno za 3d a ne svaki film.....

17 godina

Totalno bezvezni clanak...... 3D se vraca kod PC gaminga (imate vise metoda.. najnovija je zamjena za 3D Vision Driver), a novi trend je 3D bez naocala za bilo koji sadzaj i vec su dosli monitori i cak laptopi s 3D bez naocala, a i dolaziti ce novi monitori sa 3D zaslonom bez naocala.

Takoder, novije igre s VR se lako pretvore u 3D na PC-u....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2026 23:05 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice