Preteći korisnike po raznim platformama, ali uglavnom na redditu, gdje je dosta živa zajednica detox i dumbphone i slično, došao sam do zaključka da bi većina takvih korisnika željela primarno samo dvije stvari - Viber i Whatsapp, većina ostlih opcija se sporadično spominje, gubi se naravno smisao u digitalnoj detoksijaciji, ali ono što većina želi jest odmaknuti se od besmislenog swajpanja po društvenim mrežama ala tiktok, instagram, facebook, ali im se teško odvojiti od mogućnosti komunikacije primarno preko Vibera u Whatsappa. S vremena na vrijeme su se pojaviljivali neki telefoni koji su imali neke od tih aplikacija, ali uglavnom bi to radilo neko vrijeme, pa bi podrška za taj telefon i za te aplikacije izostala. Da su malo bolje slušali korisnike bolji bi prošli. Ovo sa AI mi je besmisleno, ali čini se da su išli za onim "gdje svi tu i mali Mujo", pa su dodali Ai opciju tamo gdje apsolutno nije protrebna, no nekad mi se čini da su timovi koji osmišljavaju takve stvari nekad potpuno odvojeni od stvarnosti.
Šteta na propuštenoj prilici.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.