Glazbeni servisi u 2026. godini - Velika trojka za

poruka: 9
|
čitano: 1.852
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Glazbeni servisi u 2026. godini - Velika trojka za".
13 mjeseci

Mnogi mlađi će reći, kako je irelevantno na ne postojanje dobar dio glazbenih naslova u ponuđenim glazbenim servisima. Naravno da nije bitno, kao i izostavljanje Homerove Odiseje iz svjetske književnosti :-)

2 1 hvala 0
18 godina

Opaska na Deezer - individualna pretplata se može puno jeftinije realizirati preko određenih operatera (primjer bonbon) tako da je jako atraktivna opcija u tom pogledu u odnosu na konkurenciju.

Moj PC  
3 0 hvala 0
22 mjeseca

Autor teksta stvarno piše nebuloze!

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina

Već je i ovdje na forumu bilo puno rasprave o streming servisima, kao i o FLAC vs. MP3 formatima, pa je zaključak da čak i taj famozni hi-res zapravo u najvećem broju slučajeva nije uopće važan.

MP3 je "dovoljno dobar" većini smrtnika.

No, kad pričamo o streamingu sve više se radi o servisima koji osim muzike guraju sve i svašta, vrlo agresivno. Nemam iskustva s drugima, no Spotify kojeg koristim (i plaćam) već godinama, gura podcaste i druge stvari koje me ne zanimaju. I nema načina da ih "isključim" u opcijama. 

Iako je algoritam malo bolji i uglavnom nudi muzičke stvari koje bi me stvarno mogle zanimati i dalje postoji opcija "Today's biggest hits" koja nudi stvari koje ne bih slušao nikad. (slušam jazz preko 90% vremena, a oni mi nude Country top 50, Mandopop Hits (?!), Top Christian mix Gospel, Kickass Metal, Dance Hits, RapCaviar, ...)

Majko mila šta je ovo? 

Po kojoj logici Spotify misli da sam ja zainteresiran za sve ove gore nabrojene stvari? Kog zanima nek pogleda kako mi izgleda library. 

Life is jazz. Play it cool.
Moj PC  
5 0 hvala 1
12 mjeseci

I ovdje plus za Deezer, koristim i placam to jako dugo. bilo je uspona i padova no za cudo, na svaki moj komentar onoga sto ne valja unutar tjedan dana stvari su bile popravljene. Nesto se jamacno poklopilao pa sam imao srece.  Recimo prije je njihov servis uredno gurao balkanska srajna da problam slusati, ona srajna od kojih mi se zeludac okrece. Promjenilo se, sada mi nutka ono sto zaista odgovara mome ukusu. u danasnje vrijeme banalnost, no bilo je to davno a ostalo mi jako urezano jer mi je bitno.  Spotify se napravio glup, tijekom probnog roka mujza ok tocno kako je nanjusio da mi pase, nakon toga, lupaj kako lokalni glazbeni drmatori diktiraju - odheb, unistal, forget, pa sam ostao sa deezerom preko desetljeca.  Hi-Fi... ispuhana prica u mojim ocima, Iskreno sam zaprepasten da Hi-Fi dan danas brije brije. Cekam da se pojavi nekakav proizvodjac koji je slagao atom po atom materijal za kablove, pa eto tek sad zvuk do zvucnjaka, koji BTW nosi 99% izoblicenja, dolazi u svom pravom izvornom obliku :). 

1 0 hvala 0
18 godina
Re: Glazbeni servisi u 2026. godini - Velika trojk
Ne znam kaj bi bez Spotifya, svakako mi pomaže u životu.
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina

meni je yt music majka za sve.

ima masu sadrzaja koje na obicne streaming platofme ne dolaze. I mozda najveci plus sto sa njim imam yt premium (tj uz yt premium imam music) pa nemam reklame na yt. Po meni najbolji value 

2 0 hvala 0
18 godina
Prezadovoljan sam Tidalom, kome god sam pustio, od starih do mladih u obitelji svi su primjetili kako na njemu pjesme zvuče bolje. Da ne govorim da najviše naknade isplaćuju umjetnicima
Tijelom ja sam čovjek, a duša mi je more

1 0 hvala 0
15 godina
Da li je ko isprobao Amazon Music? Ja sam prije nekoliko godina isprobavao preko Alexe. Inace ja citav zivot manje vise imam odredjenu skupinu zanrova, pjevaca sta slusam, rijetko da meni nesto tek tako sjeda kad novo otkrivam. No dok sam slusao preko Amazon Music, iznenadio sam se kako je brzo pofatao moje preference. Cak mi je poceo izbacivati neke stare pjesme na koje sam skroz zaboravio.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice