Sad cu tek poceti. Da ne moram cekati epizodu po epizodu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tijelom ja sam čovjek, a duša mi je more
Znaci zavrsit ce kao Lost?
Tijelom ja sam čovjek, a duša mi je more
Odustao sam još u drugoj sezoni. Ovaj koncept ovakve serije je kao da se netko napušio, nadrogirao i krenuo pisati scenarij bez ikakvog smisla i poveznice, kao da se stvori neka dubina.
Prva i druga sezona odlične, treca i četvrta dosadne ajme.
Ali ajd peta ce biti zadnja pa ce valjda bit bolja.
Sad cu tek poceti. Da ne moram cekati epizodu po epizodu.
isto i ja, nemam pretjeranja očekivanja nakon treće sezone pa će valjda biti okay
Meni je dobro cijelo vrijeme. Malo presporo, al dojam jaaaako ovisi o tome kakva ce biti zadnja i rasplet. Nekako imam osjecaj da ce jako puno toga ostati neobjasnjeno i kao neki napusteni plot lines.
Elginov kraj je urnebes.
Nadje sliku Sofije, i ode je pokazati Sofiji.
Yeah. Na sto ova kaze onoj bucmastoj - E, de odi zakljucaj vrata. A on stoji s blesavim izrazom lica i ceka da ova zakljuca dvoja vrata.
Pored toga stvar se pomalo razvlaci, jos se da stvar izvuci ali sada je sve do zavrsetka. Ako bude neko sr@nje tipa da su zapravo svi mrtvi, da je frajer u zutom neki Belzebub a teenager u bijelom neki andjel, ili tako neki dreck, onda ce stvar biti deja vu.
Ionako imamo drop-anje nekih tema poput lutki iz jezera, story walking (koji je sada totalno stavljen na stranu). Mozda s razlogom, mozda ne.
Lost vec nakon 3 epizode na srecu shvatio da je kakica i prestao gledati. Jos veca sreca da ovo nisam ni poceo. 
Ćiko u žutom je baš jebozovan u ovoj reinkarnaciji.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Stob' rekli u KFC-u
It's finger licking good 
Al' i stvarno dobro glumi zlikovca, što je je.