Hyundai gasi i30 karavan

poruka: 4
|
čitano: 2.315
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hyundai gasi i30 karavan".
20 mjeseci
Hyundai gasi i30 karavan

Najsmisleniji auti se najmanje kupuju 🤔 

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
7 0 hvala 0
5 godina
suspendiran
Re: Hyundai gasi i30 karavan
Sirotanovic kaže...

Najsmisleniji auti se najmanje kupuju 🤔 

jbga kad su ljudi sve gluplji, kupuju te suvove a unutra nema mjesta za 3 kokoši, a gepek ko krletka 
Golf gabariti su teska institucija za vecinu tih sranja a karavane da ne spominjem, inace ovaj i30 je krasan auto, ljudska glupost zvana trendovi unistavaju sve redom

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2026 17:54 (Boris grozni).
20 mjeseci
Re: Hyundai gasi i30 karavan
Baš tako i ono što spominju u tekstu proizvođačima jeftinije napraviti te suvove, rade ih na jeftinijim platformama manjih auta i zato potiču kupnju istih... a ljudi samo ćeraji mantru lakše mi je ući u suva... kao da svake tri minute ulaze i izlaze iz auta.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
8 godina
Hyundai gasi i30 karavan

Da, bezveze sto ukidaju karavane.. Cak i jedna honda u ponudi karavana je ocajna. Karavan je puno bolji obiteljski auto nego SUV.

SUV je za par bez sam max 1. djetetom do 7-8 godina i za starije osobe zbog ulaska izlaska i to je to.

Ekipa se gadno zajebe pa kupe SUV (srednje klase) da im bude obiteljski auto jer je "velik" pa onda skuze da su se zajebali i da nema mjesta. Zbog visine izgledaju veliko i prostrano a bas i nisu. Evo bas susjed (ok, on je malo glup i bas je bezveze uzeo auto, ne znam kaj je gledao uopce) ima 3. djece i kupi 3008 i sad kuka da mu zena nema kkamo sjesti. Djeca su mi sva ispod 5 godine :D

Ok, za troje djece niti karavan te klase nece biti sreca ali barem ce prtljaznik posluziti jer u 3008 kada  stavis djecja kolica iza, ako stanu, to je to od prtljaznika.

SUV da ako se kupuje veliki auto (x6, q7) pa onda nije bed strpati 2-3 djece u njega ili kada su djeca malo veca, recimo 8 godina pa onda nesto tipa Rav4 moze biti odlican izbor.

Sa nesto manjom djecom karavan je i dalje top. A i opcenito je top ako gledamo prakticnost...

Zato, hvala njemcima i toyoti.. oni na karavanima ne stede.. ima tu i volvo recimo, pa i poneki francuz.. nece karavani nestati...

i30 je bio super autic, imao sam i sam ceed karavan, to je u biti idenstican auto i bio je top...

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2026 6:38 (rampart).

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice