Starlink u 2026. - Zreliji, ali i sve skuplji

poruka: 6
|
čitano: 2.114
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Starlink u 2026. - Zreliji, ali i sve skuplji".
10 godina

50 EUR dam za uslugu. Toliko mi vrijedi.

Trenutno mi naplacuju 60 EUR, i iz ciste ljenosti i nenatezanja s nekim pacenicima iz korisnickih sluzbi, potpisivanja ugovora i sl zahebancija ne mijenjam providera.

No slijedece povecanje je ta "crvena crta" kada se pokrece serija poteza, jer odluke imam donesene. 

Najvjerojatnije cu ici s Starlinkom. 

4 0 hvala 0
13 godina
Re: Starlink u 2026. - Zreliji, ali i sve skuplji
Gebirgs kaže...

Trenutno mi naplacuju 60 EUR, i iz ciste ljenosti i nenatezanja s nekim pacenicima iz korisnickih sluzbi, potpisivanja ugovora i sl zahebancija ne mijenjam providera.

meni i dalje naplaćuju 35e, ali je brzina najmanja... niti ne dođe do 100mbps, a prije je bilo oko 300

očito moram ručno prebaciti na novi plan, jer će me ovako prcat i dalje

17 godina
picajzla0707 kaže...
Gebirgs kaže...

meni i dalje naplaćuju 35e, ali je brzina najmanja... niti ne dođe do 100mbps, a prije je bilo oko 300

kolega ima 35 i ide mu 450 mbps...tebe nest drugo zeza( ja imam ovaj normalni 50, sto je najbolje nedaju mi zadnja 2 3 mj uopce promjenit plan, zalockali me haha)

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2026 12:38 (dado16).
19 mjeseci
picajzla0707 kaže...
Gebirgs kaže...

Imam osjećaj da ti prva 2-3 tjedna daju max brzinu, i ti se ishvališ svima oko sebe, dovuces im jos klijentele, i onda te ograniče...

Ja sam u vrijeme zime, kiša i magle skidao po 45-50 megabajta sa Steama, sada ako prođe 30 rijetkost je...

11 godina

kolika je latencija na toj vezi?

inače, 5g s kojim sam imao brzinu 500/200 mb sam otkazao jer je ping bio oko 30ms, što znači u igrama oko 50-60, plus varijacije non stop...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
digitall kaže...

kolika je latencija na toj vezi?

inače, 5g s kojim sam imao brzinu 500/200 mb sam otkazao jer je ping bio oko 30ms, što znači u igrama oko 50-60, plus varijacije non stop...

ja igram cs2 stalno i beč mi je u jutarnjim terminima 35ms nekad i 32 i stabilan oko toga, dok u vecernjim terminima bude oko 45 do 50, al nema onih spikeova i lagova ko na 5g i 4g usluzi

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice