Što se od kolovoza 2026. godine mijenja prema euro

poruka: 5
|
čitano: 2.741
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Što se od kolovoza 2026. godine mijenja prema euro".
8 godina

jedva više da se jednom od glavnih krivaca ovih nemogućih vrućina stane na kraj...nege pita baba koliki je CO2 otisak ovog trčanja po livadi u merici...mene baba uvjerava da je to proizvodnja iz obijesti...a ja njoj...nemoj da te čuju ...proglasiti će te jugokomunjarom

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
2 0 hvala 0
7 godina

"Svaki stanovnik Europske unije godišnje proizvede velike količine ambalažnog otpada ..." ...interesantno je da je uvijek stanovnik kriv, nikad proizvođač. Što je sa reciklažom, skupo jeli?

Živim za dan kad će se ovo sranje od unije raspasti.

5 0 hvala 0
8 godina

Možda kad bi smanjili (nedajbože - ukinuli) masivne potpore za naftnu industriju, bilo bi manje isplativo proizvoditi jednokratnu ambalažu od sirovine koju se crpi ispod dubokog zaleđenog dna nekog dalekog oceana, transportira tisuće kilometara, prerađuje kroz masu energetski zahtjevnih procesa, skladišti na neodređeno, opet transportira... uz izgradnju uglavnom također jednokratnih industrijskih postrojenja i masovnog mobiliziranja radne snage.
Ali tko bi onda, ehm, financirao političke kampanje?

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky

3 0 hvala 1
18 godina
Re: Što se od kolovoza 2026. godine mijenja prema

Ne znam, ja nisam proizveo niti jedan jedini komad ambalažnog otpada u životu. 

Gledam te!
6 godina
Re: Što se od kolovoza 2026. godine mijenja prema
Pa 50% je stanovnik kriv. Da ne sudjeluje u tom lancu - ne bi ga ni bilo.
Npr - kada naručuje hranu za van - fino dođem sa svojom padelicom, a ne da mi stavljaju u onaj stiropor.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice