dosta je tog više seljakanja...ns njihovom mistu bi stavio da svaki ekran mora imati kameru za provjeru tko gleda...ako kamera ustanovi da je isprid ekrana uljez...sadržaj se prekida dok se uljez ne udalji...prošle godine su streaming servisi imali oko 68 milijardi dolara gubitaka radi ovih koji su mukti gledali
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dokle ovako ljudi? Sa dva oka gledaš, a jednu pretplatu plaćaš. Nema smisla. Treba jednu pretplatu za lijevo, a drugu za desno oko.
Ja hrpu tih servisa placam a ne sjecam se kada sam zadnju puta nesto gledao, imam dojam da je meni beskorisno, no neki drugi ukucani navodno gledaju.
Onak nekak se ufam bilo bi lijepo da one koji slabo gledaju ponekad nagrade nekim bonusom. Recimo, evo ti jedna mjesec free. Ovak ispadaju samo gramzivi.
Jako lijepo kukaju kada dizu cijene, ali ako ne gledas puno mudro sute. Nece ti poslati statistiku i napisati nesto u stilu : Vidimo da slabo gledas, zelis li se mozda odjaviti na par mjeseci, ili mozda mozemo ponuditi nekakav zanimljiviji sadrzaj?
Eh to bi bio dan, kada netko od njih ne bi bio sebicno gramzivo deriste :)
Dokle ovako ljudi? Sa dva oka gledaš, a jednu pretplatu plaćaš. Nema smisla. Treba jednu pretplatu za lijevo, a drugu za desno oko.
Postoji i koncept "inner eye". To bi onda bile 3 pretpate po osobi, osim ako ne dostaviš dokumentaciju s dokazima.
Ja hrpu tih servisa placam a ne sjecam se kada sam zadnju puta nesto gledao, imam dojam da je meni beskorisno, no neki drugi ukucani navodno gledaju.
Onak nekak se ufam bilo bi lijepo da one koji slabo gledaju ponekad nagrade nekim bonusom. Recimo, evo ti jedna mjesec free. Ovak ispadaju samo gramzivi.
Jako lijepo kukaju kada dizu cijene, ali ako ne gledas puno mudro sute. Nece ti poslati statistiku i napisati nesto u stilu : Vidimo da slabo gledas, zelis li se mozda odjaviti na par mjeseci, ili mozda mozemo ponuditi nekakav zanimljiviji sadrzaj?
Eh to bi bio dan, kada netko od njih ne bi bio sebicno gramzivo deriste :)
E, alo pa živimo u kapitalizmu. Prihodi svaki kvartal moraju biti veći, rast pod svaku cijenu. Oni imaju timove ljudi koji samo smišljaju kako da namaknu više novaca. Kakvo smanjivanje pretplate ili otkaži pretplatu na par mjeseci
. Oni rade baš suprotno. Evo meni se dogodilo da sam na odlučio na par mjeseci otkazati pretplatu, nisam zatvorio račun, samo sam ga pauzirao. Klinac upalio telku otvorio netflix, jer imam netfflix gumb na daljinskom, i počeo kliktati. Netflix ga je pitao da li želite nastaviti pretplatu, vjerojatno je kliknuo Da i pretplata se nastavlja