dok je plajstejšna 4 proa...bit će i igara
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
DOA, AMD-ov otpad star 10 godina su pokušali uvaliti gamerima tj konzolistima, žao mi samo ovih kaj su uzeli kontroler po 100€, i čorava kokoš koja je i malo na tech sceni je znala da če ovo biti teški naguz.
mislim da ima samo jednu pločicu RAM-a pa konzola nema dual channel mod, a u performanse su lošije od običnog PS5 
512GB storagea u osnovnoj verziji? Pa prije 5 godina su ljudi srali Sonyu da ima "samo" 800 injak gb raspoloživo za instalaciju igara.
WHITE STONES VARAŽDIN
WHITE STONES VARAŽDIN
Nisu mi Gabe i Kožnati za poređenje. Ovo je više kao prva generacija Intel Arc-a: novi igrač je izbacio svoj prvi pokušaj, nije za preporuku (iz drugačijih razloga nego Arc), no pretpostavka je da postoje određene "lessons learned" i da će se jednog dana pojaviti Proizvod 2.0 s kojim ćemo svi imati više sreće. Mada je u trenutnim uslovima jako teško napraviti custom igraće rešenje, a da ima iole razumnu cenu, ako nisi u stanju dobro unapred ugovoriti velike količine i garantovane cene.
Nisu mi Gabe i Kožnati za poređenje. Ovo je više kao prva generacija Intel Arc-a: novi igrač je izbacio svoj prvi pokušaj, nije za preporuku (iz drugačijih razloga nego Arc), no pretpostavka je da postoje određene "lessons learned" i da će se jednog dana pojaviti Proizvod 2.0 s kojim ćemo svi imati više sreće. Mada je u trenutnim uslovima jako teško napraviti custom igraće rešenje, a da ima iole razumnu cenu, ako nisi u stanju dobro unapred ugovoriti velike količine i garantovane cene.
Ni blizu ovo ima ikakve veze sa prvom genracijom intel arca. Pricas gluposti.