Ovisi li hrvatsko gospodarstvo o uvozu radne snage

poruka: 63
|
čitano: 9.953
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ovisi li hrvatsko gospodarstvo o uvozu radne snage".
17 godina
Re: Ovisi li hrvatsko gospodarstvo o uvozu radne s
Streetpunk kaže...

Par puta sam kupovao hardware bez PDV-a , ali u zadnje vrijeme Čist račun duga ljubav...dostava-pouzeće-račun-gara-hvala!

A poslušaj i na YouTube-u od Vatrogasaca HAlo DEbili ZEmlju.... ako ti se ona prva svidjela.

Hoću, ćak ću i pokazat dio svoje spotify playliste kad smo kod Vatrogasaca. 

7 godina
SharkZ kaže...
Bencho2211 kaže...
Uvesti obavezni izlazak na izbore za sve, u protivnom 500e kazna, dok se to nedesi idalje ce 30tak posto ljudi odlucivati za sve ljude u drzavi. Mozda bi do bilo početak rješavanja problema, ako nije prekrasno već...

Što će se promjeniti ako izađe 100% birača?

S jedne strane imamo stranke kojima je u fokusu samo krađa i korupcija, a s druge strane su stranke kojima su u fokusu samo LGBT prava i bojanje klupa u dugine boje...

Bogami težak izbor, ali rezultat će po nas uvijek biti isti - loša ekonomska situacija.

Ionako se ništa ne odlučuje u Zagrebu nego nam naredbe dolaze iz Brisela i Washingtona...

Tako da ne znam u kojoj si ti to paralelnoj stvarnosti zalutao da misliš da se na izborima ili u saboru nešto odlučuje i da je bitno tko je na vlasti, to je samo predstava za stoku sitnog zuba.

Ja bi sa 500 eura kažnjavao ljude koji ništa ne razumiju, a trče na glasanje...

Šeks mora da je bio teško intoksiniran kad mu se omakao ovaj frojdovski ukliz 

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
7 godina
Streetpunk kaže...

Par puta sam kupovao hardware bez PDV-a , ali u zadnje vrijeme Čist račun duga ljubav...dostava-pouzeće-račun-gara-hvala!

A poslušaj i na YouTube-u od Vatrogasaca HAlo DEbili ZEmlju.... ako ti se ona prva svidjela.

Kambođu... ovaj, Kad Dođem (u birtiju) Ja - čaše lomim ruke mi krvave 

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice