Trgovine ostaju bez SSD-ova, a cijene DDR5 memorij

poruka: 36
|
čitano: 8.884
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Trgovine ostaju bez SSD-ova, a cijene DDR5 memorij".
5 godina
Re: Trgovine ostaju bez SSD-ova, a cijene DDR5 mem
gnautix kaže...

Evo ja prodajem Crucial 2TB po 180 eura nikako da ode  Po meni ispod 200e je smiješna cijena u današnje vrijeme odnosno ispod 100e po TB (s obzirom na paniku oko AI koliko su napumpali tu priču), može to još puno puno gore. Kako je netko rekao, ako ste navikli na grafičke po 1000+ šta je dat 100-200e za glavni harddisk u kompjuteru (usto i superbrz)?

To sam JA rekao  , a i reći ću ti da sam sinoć naručio taj WD SN5000 4 TB gen 4 za 366€ 

Imam Kingston KC 3000 2 TB za sistem, a ovaj će biti za torentiće. SSD WD ide za podatke a hard disk 2 Tb vadim i bit će vanjski disk.

Iako već imam WD 6TB My book.

Odičan za store, ali već mi je nenormalno čekati da mi prebaci datoteku od 100 GB, koliko je spor.

Šteta mi je bilo to ne kupiti, brzo će nestati.

合気道 五段 ZLA BEBA !
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2026 1:36 (Zaporožac).
10 godina
Zaporožac kaže...
Mladen kaže...

U Vacomu još ima WD SN5100 2TB (Blue) po prihvatljivoj cijeni pa kome treba neka požuri.

Pretpostavljam da se rješavaju starih WD modela kako bi prepakirani Sandisk Optimus mogao koštati duplo više :P

Ima u bazzaru WD Blue NVME Sn5000 4 gen  za 366,19 € korektna cijena s 5 god garancije.

Više se isplati nego isti disk, ista firma od 2 TB kod Vacoma za 209,99 €

Za torrente kao metak 

Hvala kolege, upiknuo si većega! 

Kakvi torrenti, bit će mi glavni SSD u laptopu ili kanti, kad si priuštim istu nove generacije.

5 godina
EricCartman kaže...
Hvala kolege, upiknuo si većega! Kakvi torrenti, bit će mi glavni SSD u laptopu ili kanti, kad si priuštim istu nove generacije.

Nema na čemu !

Šteta propustiti takvu ponudu.

合気道 五段 ZLA BEBA !
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2026 6:24 (Zaporožac).
6 godina

Pozdrav, planiram uzeti pc krajem godine a vidim malo što pišete a ne razumijem se previše. Imam pitanje da li bi mi preporucili onda ovaj ssd https://vacom.hr/proizvod/ssd-disk-wd-blue-sn5100-2tb/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click samo za gaming mi treba. (da ga uzmem odma ili?) 

0 0 hvala 0
5 godina
Da dobar ssd, uzimaj.
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina

Dobar deal na amazon de kome treba super brzi i veliki SSD:

Crucial T710 SSD 4TB M.2 NVMe PCIe 5.0 x4 Gen5 14,500 MB/s read, 13,800 MB/s write - 461,61 €

LINK

P.S treba se samo učlaniti u Amazon prime, prvi probni mjesec je besplatan i može se otkazati bilo kada, npr. kad vam stigne na adresu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2026 21:16 (Coby666).

3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice