Peugeot e-208 GTi ima skoro 280 KS i 'do stotke' i

poruka: 8
|
čitano: 3.786
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Peugeot e-208 GTi ima skoro 280 KS i 'do stotke' i".
17 godina

jel to šala 43k€ za ovo ? Konkurentno ? Zato jer još veži dr.ek košta još više .  Već vidim gužve i zastoje oko salona radi silnih narudžbi.
Ne volim Teslu, ali ovo tesla pojede za doručak. 
Pa moj suv od 2.5t je brži do stotke više od sekundu i  ima veći domet, a kostao je malo više, a ima verzija slične cijene kao ovaj mali autić. Samo 100kw punjenje za vozilo koje izlazi na tržište u 2026 ?

Meni stvarno nije jasno kako EU auti misle opstat na tržištu i za koga su namjenjeni s ovakvim cijenama. Jednostavno ne razumijem te mozgove  u upravnim odnorima, upravama koji donose ovakve odluke . Strašno

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2026 13:02 (Pixel).

0 0 hvala 0
15 godina

Tako što će velika većna eu kupaca i dalje odbijati kupiti kinesko vozilo makar bilo naprednije.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

43k€ na francuskom trzistu, znaci kod nas minimalno 45k€ za elektricni 208 AHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAH.. treba napravit biopsije mozga majmunima sto ovo kupe

Moj PC  
6 0 hvala 0
10 godina

ne znam za ove moderne elektricne, no svojevremeno sam bio (i jos jesam) veliki fan akusticnih peugeot gt i s16 modela.... posebice onih iz doba kad nisu toliko drasticno kostali, poput 205 i 106. 306 mi opet nekako nije "sjeo", jednostavno je prevelik i pretezak.

ali mala stosestica je bila redoviti pobjednik svih alkoholom induciranih trka, koje su obicno zapocimale kad jedan prodje kroz crveno, onda krece pravi wacky races do unaprijed poznatog cilja - tu je lomio daleko (na papiru) mocnije strojeve, s vise "konja" i manje sekundi bas zbog svoje male velicine i mase, i konstrukcije koja je trpila jako puno zlostavljanja a bez da zavrsis u kakvom kanalu ili okrenut na krov.

sto zele s ovim elektricnim, osim igranja na nostalgiju i "gti znacku" pojma nemam.....

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina

Cijena pravog Golfa GTI ovog Pežoa moze kupiti samo teski debil

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2026 14:26 (Boris grozni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Koji retardi, bolje bi prošli da izbace remaster/restomod 205 Rallye s 1.3 motorom, prodavali bi se puno bolje od ovog elektro-karnistra.

WHITE STONES VARAŽDIN
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 mjeseci

Obicni GTI je bio oko 200ks 1150kg i cca 6.5s do 100 top 230km/h Posve fino onomad, prevedeno u danasnje cijene kostali bi ok 35k EUR.

e GTI se usvinjio sa extra 400kg koje prati extra snaga i bolje ubrzavanje do 100 te samo 180km/h top za skoro 10k EUR vise. 

Kao i svi elektricari, malo za stisnuti medju semaforima, jer svako ozbiljnije stiskanje spusta doseg na ispod 100km, kao kod svih elektricara.

Nije lose, za posao i sa posla.

1 0 hvala 0
6 godina

Ferrari Luce prodat će se u više komada od ovog promašaja.

1 1 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice