Otkazivanje ugovora za saudijski linearni grad bit

poruka: 3
|
čitano: 1.511
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Otkazivanje ugovora za saudijski linearni grad bit".
10 godina
Otkazivanje ugovora za saudijski linearni grad bit

Da imam ne znam koju lovu, ne bih ulagao u tu ludost ni u tu regiju. 

Dapace, iza svog glamura Dubaia, UAE, Katara, svako malo ispliva neka horror prica koja pokaze koliko uza svo bljestavilo tu vladaju neki drugi zakoni u kojima bio milijun posto u pravu ne mozes biti ispravan, jer je druga strana lokalac. 

Kako budu sve vise tonuli i lova kopnila, stvari ce postajati sve opasnije za autsajdere. 

5 0 hvala 1
17 godina
Re: Otkazivanje ugovora za saudijski linearni grad
Gebirgs kaže...

Dapace, iza svog glamura Dubaia, UAE, Katara, svako malo ispliva neka horror prica koja pokaze koliko uza svo bljestavilo tu vladaju neki drugi zakoni u kojima bio milijun posto u pravu ne mozes biti ispravan, jer je druga strana lokalac. 

Kako budu sve vise tonuli i lova kopnila, stvari ce postajati sve opasnije za autsajdere. 

Tu regiju drži nafta. Trude se smanjit ovisnost, prebacit na turizam, ali..

Nema tu budučnosti. Kad ode nafta, sve če polako propast.

8 godina
Re: Otkazivanje ugovora za saudijski linearni grad
Gebirgs kaže...

Pa normalno da jesu, niti jedna od tih država nije demokracija nego isključivo autokracija - imaš cara/kralja/whatever na vrhu i on odlučuje šta i kako! Glamur je tamo samo za ultra bogataše koji ne plačaju poreze, svi drugi, pogotovo radni sloj, je mašina za guž...e. Dok nisu našli naftu prije 50ak godina im je guž...e deva bio glavni sport a sad prodaju nekakv razvoj. Najluđe je što su bogati naftom isto kao i Norvežani a to je ujedno i jedina sličnost, jer teško da mogu bit različitije države nego jesu!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice