Ovako će izgledati Galaxy S26 FE

poruka: 7
|
čitano: 2.176
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ovako će izgledati Galaxy S26 FE".
8 godina

FE serija, osim ako je ne kupiš odmah nakon lansiranja, je još najbolji omjer uloženo/dobiveno. Do sada sam svima u kući kupio jednog od FE i svaki put dao max 400 eur, jer dosta puta ih djele kao poklon uz S seriju i onda je ih je krcato na oglasima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Ovako će izgledati Galaxy S26 FE
Exynos, i to ne najnoviji.
Stvarno uvaljuju kramu, makar bila fe edicija...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ali ima samo 128GB. Realno premalo u današnje vrijeme.

Duplo više memorije je 100 eura više

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kaj taj mobitel bude stvarno bolji od recimo motorole edge 60 pro?

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina

Nikada ne bih kupio mob bez Snapdragon platforme i to barem Snapdragon 7 Gen 4...

Super Maria su stvorili Japanci,Talijan je a govori Engleski, kompanija mu ima urede u Americi, trči kao Ruski atletičar i skuplja novčiće kao Židov! Ne budimo rasisti budimo kao Mario!
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina

Ne kontam šta to očekujete od mobitela koji košta trećinu cijene S26 U? Za 400 eur (ili 600 kao prepručena) ja iskreno ne nađem bolji mobitel sa boljim SW.

Da, ima kineza za te pare sa boljim HW ali kupova sam djeci takva sranja i nisu vrijedna pola kur...a što koštaju. Jedini kinezi koji su vrijedni spomena koštaju kao i Samsung/Apple ekvivalent. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
Re: Ovako će izgledati Galaxy S26 FE
nikonja kaže...

Ne kontam šta to očekujete od mobitela koji košta trećinu cijene S26 U? Za 400 eur (ili 600 kao prepručena) ja iskreno ne nađem bolji mobitel sa boljim SW.

Da, ima kineza za te pare sa boljim HW ali kupova sam djeci takva sranja i nisu vrijedna pola kur...a što koštaju. Jedini kinezi koji su vrijedni spomena koštaju kao i Samsung/Apple ekvivalent. 

Znaci telefoni ispod 1500 eur su sranje? 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice