Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Ma moš mislit ne kočiš, kojom ti to brzinom voziš na autoputu, kamijoni voze 110km/h!
Tek kad riješim puževe i kamione vraćam se u sporu traku , šta ću ja krkanima podilazit koji su već u prekršaju (brza vožnja) i kočit da bih se zabijao između kamiona, što je on u prednosti zato što krši zakon pa da se mičem. Najbolje hajdemo svi tako voziti pa tko najbrži njemu se svi miču pa da vidimo gdje će nas to divljaštvo i krkanluk odvesti, ona četiri presretača u RH nas ne mogu pohvatati niti 1 promil. I još i ona činjenica, puštati budaletinu da jurca pa da netko pogine, ovako ako ima mozga shvatit će GUŽVA je i nema smisla tako voziti , veća potrošnja goriva i možda dođe 10 minuta prije na odredište.
Oko 110 do 130 kada mi flegma i tada gledam retrovizor na najace, da ne smetam, a kada sam u veselom raspolozenju onda ti necu reci koje su maksimalne ili prosjecne brzine. DOk se vozim polagano nikava greda malo usporiti, tj pustiti adaptivnom da odradi svoje. Puno manje rasipanje energije/kocione prasine, usporiti sa pustanjem gasa da padnem do 90 ili tjerati onoga koji se zaletio da koci, jer eto "sta mene boli kita sto se on brzo vozi, ja idem, zna se koje je ogranicenje". Isto tako mene ne bus vide da blicam nikada, a guzim samo ove koji spavaju u lijevoj traci. Desna mu prazna vise od kilometra a on kruza u lijevoj. Bezobrazluk. Imam privilegiju planirati svoja putovanja kada ceste nisu pune ko sipak pa je to dio koji te buni i cini bitnu razliku.
Kad krenu produzeni vikendi, spajanja praznika, godisnji, ja na cestu ne idem.
Tada me nema na cesti, ne mogu ja to. Previse kretena istovremeno na cest koji politicare i svak svoju politiku vodi umjesto da se discipliniraju.
Najblje mi je kad se sabiju jedan do drugoga na par matera i tak ko u formaciji voze i jako su si vazni. nijednom tulipanu ne padne na pamet da je lakse voziti ako si dalje o drugog auta bar 50m na AC.
No ima jedna stvar koji vecina vozaca koji se brzo voze ne znaju i ne primjenjuju te stoga etiketa "kreteni i budale" nazalost stoji. Svaki onaj koji se odluci voziti brze ne smije racunati na prometna pravila i mora preuzeti svu odgovornost na sebe. Kada se brzo vozis, nema moja prednost, meni zeleno, on mora provjeriti prije skretanja promjene trake. Kada si brzi ili jako brz ljudi te ne vide, ako ne znas citati iz prometa i ponasanja vozila sa 100% sigurnosti sto ce se desiti, ne smijes se brzo voziti, u protivnom samo je pitanje trenutka kada ces napraviti sranje. To zahtjeva jako puno iskustva, kilometara, i jako veliku disciplinu. Takvih je nazalost malo, a kretena i budala koliko hoces, kako brzih tako i onih sporih koji jedva docekaju svojih par minuta da dociraju na cesti.
Pa nemozes proci karlovac - zagreb i obilaziti da se to ne dogodi. Dapace tu dionicu gledam retrovizor mozda i koliko ispred sebe jer sam imao neugodno iskustvo sa neuspjelim pokusajem ulaska drugog vozila i moj gepek... 
Obziorm da si ti moj vjerni grupie, moram ti reci da si sebi odlican nadimak izabral!.
Prije svake akcije i promjene smjera vozac je duzan svoju namjeru obznaniti drugim sudionicima u prometu i propustiti sav promet.
To znaci da ako ti je neki bezobrazni lik skoro uletio u gepek kad si presel u lijevu traku, znaci da si ti njemu izletio. tj da se nesto desilo imali bi u najmanju ruku podijeljenu krivicu do moguce da bi tvoj dio krivice cak bio i veci, jer si ti izletio.
Onako usput, sto likovi poput tebe jako cesto ne znaju. Davanje zmigavca ne znaci da smijes nekome uletiti ako netko postoji u lijevoj traci, taj netko i dalje ima prednost i ti moras cekati da se taj netko odrekne svoje prednosti, no ne mora te propustiti.
Tak da pamet u glavu jer bi ti netko osim do gepeka mogel doci i do tvoja sjedala. Siguran sa da to ne zelis cak i ako se sigurno ne slazes sa ovim sto ti pisem.
Pa nemozes proci karlovac - zagreb i obilaziti da se to ne dogodi. Dapace tu dionicu gledam retrovizor mozda i koliko ispred sebe jer sam imao neugodno iskustvo sa neuspjelim pokusajem ulaska drugog vozila i moj gepek... 
Obziorm da si ti moj vjerni grupie, moram ti reci da si sebi odlican nadimak izabral!.
Prije svake akcije i promjene smjera vozac je duzan svoju namjeru obznaniti drugim sudionicima u prometu i propustiti sav promet.
To znaci da ako ti je neki bezobrazni lik skoro uletio u gepek kad si presel u lijevu traku, znaci da si ti njemu izletio. tj da se nesto desilo imali bi u najmanju ruku podijeljenu krivicu do moguce da bi tvoj dio krivice cak bio i veci, jer si ti izletio.
Onako usput, sto likovi poput tebe jako cesto ne znaju. Davanje zmigavca ne znaci da smijes nekome uletiti ako netko postoji u lijevoj traci, taj netko i dalje ima prednost i ti moras cekati da se taj netko odrekne svoje prednosti, no ne mora te propustiti.
Tak da pamet u glavu jer bi ti netko osim do gepeka mogel doci i do tvoja sjedala. Siguran sa da to ne zelis cak i ako se sigurno ne slazes sa ovim sto ti pisem.
Ako my2cents laze i izmislja onda je lazov i izmisljator?
A mozda cak i s3r4tor?
Sala mala svima na forumu je jasno da jesi. 
p.s. sve sto inace pisem nije namjenjeno tebi i zahvalio bi se da ne citiras, po mogucnosti da ignoriras. Thumbs down dajem po reflexu jer mi apsolutno ne pada na pamet da si trujem mozak citajuci k4kicu koju prosipas po forumu. Hvala 
A mozda cak i s3r4tor?
p.s. sve sto inace pisem nije namjenjeno tebi i zahvalio bi se da ne citiras, po mogucnosti da ignoriras. Thumbs down dajem po reflexu jer mi apsolutno ne pada na pamet da si trujem mozak citajuci k4kicu koju prosipas po forumu. Hvala 
Opa, dobio si refleks, ajd lijepo. Drago mi je da konsenzualci imaju tikove od mojeg "kakanja", znaci da "kakanje" funkcionira.
A mozda cak i s3r4tor?
Opa, dobio si refleks, ajd lijepo. Drago mi je da konsenzualci imaju tikove od mojeg "kakanja", znaci da "kakanje" funkcionira.
Samo klikove.
Zasto se zamaras mojim postovima?
Nije valjda da i to donosi sendvice? 
p.s. nadam se da za svaki moj klik dobijes sendvic. Mislim da je dobro pomagati drugima, pa cak i onima kao ti.
p.s. nadam se da za svaki moj klik dobijes sendvic. Mislim da je dobro pomagati drugima, pa cak i onima kao ti.
Nije umor, imam trenutno dosta slobodnog, prije godisnjeg jer sam potegnul da rijesim sve sto moram, pa dzabalebarim na forumu i cekam Petak i godisnji.
Vjerujm da ti je to poznata konstanta koju ti "sreckovic" imas svakodnevno. A, dobijem i notifikaciju.
Kao sto sam siguran jako dobro znas kao moj vjerni grupie, pazim sto jedem. Sendvice si zadrzi, ja bi brancina ili nesto slicno, sa malo blitve. Ne treba niti krumpir.
Nije umor, imam trenutno dosta slobodnog, prije godisnjeg jer sam potegnul da rijesim sve sto moram, pa dzabalebarim na forumu i cekam Petak i godisnji.
Vjerujm da ti je to poznata konstanta koju ti "sreckovic" imas svakodnevno. A, dobijem i notifikaciju.
Kao sto sam siguran jako dobro znas kao moj vjerni grupie, pazim sto jedem. Sendvice si zadrzi, ja bi brancina ili nesto slicno, sa malo blitve. Ne treba niti krumpir.
Evo ti jos jedan sendvic.
p.s. mogu ti odgovarati na postove bez da ih citam ako ce ti to donositi sendvice. 
Evo ti jos jedan sendvic.
p.s. mogu ti odgovarati na postove bez da ih citam ako ce ti to donositi sendvice. 
Slabo ti ide laganje, ali glupost, tu si maher