Mislim da ove godine sigurno neće naočale zato što još nemaju ni AI kako treba na mobitelu. Da riskiraju naočale zbog lošeg AI to bi bila još jedna katastrofa.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da ove godine sigurno neće naočale zato što još nemaju ni AI kako treba na mobitelu. Da riskiraju naočale zbog lošeg AI to bi bila još jedna katastrofa.
Osim ako su uvjereni da nova verzija radi kako spada
Obzirom da je Apple ušao u deal sa googleom da dobiju pristup Gemini-u, pretpostavka je da nova siri bi zapravo trebala kompletno koristiti gemini + apple optimizacije. Sigurno već tu verziju imaju spremnu za nadolazeći WWDC tako da i lansiranje naočala ove godine zvuči kao razumna odluka ako je proizvod spreman.
Ne vidim uopce use case za ovako nesto... cak ni za ove ostale koje imaju ekran, ali bez njega mi nema bas nikakvog smisla
Ne vidim uopce use case za ovako nesto... cak ni za ove ostale koje imaju ekran, ali bez njega mi nema bas nikakvog smisla
Sa ekranom ja najviše vidim u čitanju i odgovaranju na poruke, navigacija, real-time prevođenje razgovora i možda neke slične radnje. Eventualno content creatorima imati u naočalama teleprompter pa onda mogu snimati i direktno iz naočala čitati skriptu