Stižu pretplate za WhatsApp, Facebook i Instagram

poruka: 11
|
čitano: 3.669
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stižu pretplate za WhatsApp, Facebook i Instagram".
16 godina

Ovo je super stvar. Jel moze neko sa strane dobit uvid u analitiku tako da ljudi koji koriste ove placene modele ne dobiju posa nigdi gdje je IQ veci od sobne temperature potreban

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

15 0 hvala 3
17 godina
Re: Stižu pretplate za WhatsApp, Facebook i Instag
Šteta šta pretplata nije obavezna. Nikako da se riješim WhatsAppa, skoro svi moji kontakti ga koriste.
Moj PC  
14 0 hvala 1
16 godina
Hrco kaže...
Šteta šta pretplata nije obavezna. Nikako da se riješim WhatsAppa, skoro svi moji kontakti ga koriste.

Tell me about it

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
11 godina

da li je netko saznao čemu služi ai u whatsapp i sl. appovima?

ako netko kaže pa da mi sam može odgovorit na neku poruku ili predložit odgovor sterat ću ga u rodni kraj

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
digitall kaže...

ako netko kaže pa da mi sam može odgovorit na neku poruku ili predložit odgovor sterat ću ga u rodni kraj

Pa meni uglavnom sluzi da stoji u donjem desnom kutu, oduzima korisni prostor i biva beskoristan kao i statusi i community sectioni na whatsappu.

11 godina
stirko55 kaže...
digitall kaže...

Pa meni uglavnom sluzi da stoji u donjem desnom kutu, oduzima korisni prostor i biva beskoristan kao i statusi i community sectioni na whatsappu.

doslovno isto :D

te statuse i gluposti isto ne kužim, nikad ni jedan pogledao nisam niti hoću

15 godina

Da niste spomenuli, ne bih ni znao da ima dugme za AI. 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 0 hvala 0
18 godina

Nema bolje. Sad će budale plaćati da bi Meta na njihovim porukama trenirala AI dalje.
Znajući da je AI kao takav gotovo pa došao do kraja (trenutni LLM modeli), ali mora se održavai hype da će to biti još bolje.

Dok ne krenu pošteni reasoning modeli, sa pravom long term memorijom, koji znaju korisiti alate, nema ni A od Artificial Intelligence, a kamoli težnej neke opće inteligencije...

To live is to suffer, to survive is to find some meaning in the suffering. Friedrich Nietzsche
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2026 1:44 (gkelekov).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Nikakve pretplate, ima dovoljno besplatnih alternativa.

0 0 hvala 0
18 godina

premium naljepnice?

bokte da ne velim kaj..

nadao se da su ove stvari umrle sa viberom

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Da bar stave da se sve plača.To bi bio kraj mete.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice