Finska Oura planira američki IPO vrijedan više od

poruka: 8
|
čitano: 3.031
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Finska Oura planira američki IPO vrijedan više od ".
18 godina

Sve čekam da plaćam još jedan mjesečni subscription 😂

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Re: Finska Oura planira američki IPO vrijedan više
Prsten balooooon. Bolje nego neki drugi okolomotačni balon :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Neka im je sa srecom, ali nema sanse da platim 400+€ za komad metala i elektronike koji je bez pretplate u potpunosti beskorisan

3 0 hvala 1
16 godina

ma meni se čini da je sva ta nosiva elektronika koja te stalno "nadzire" radi zdravlja samo još jedan uzročnik psihosomatskih problema za dobar postotak populacije...

naravno, ako zbilja imaš nekakve zdravstvene probleme koji zahtijevaju nadzor, zašto ne ?

nek naprave prsten za dijabetičare, npr.....

ali da mladi ljudi, zdravi to stalno nose, da im stalno bipka i skače obavijest, karikiram: na zadnjem posjetu WCu sfinkter vam je bio previše napet...

ne znam, malo odveć invazivno (ne tjelesno nego psihički)....

Ju je je? Je ju je!
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2026 9:07 (Stric_Jura).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Super stvar. Sto vise ovakvih rjesenja donosi bolje informacije koje se mogu koristiti u prevenciji bolesti. Ovakve stvari kod primarne zdravstvene zastite mogu donijeti revoluciju. Jos kad bi na odredeni nacin mogli pratiti metabolicke procese ( secer kao jedan od bitnijih ) to bi tek bilo top. Imat na jednom mjestu pregled svog trenutnog zdravstvenog stanja bez odlaska na osnovne sistematske preglede je buducnost.

Buducnost nosi testove na tumorske markere koji se radi iz kapljice krvi, pracenje metabolizma i fizioloskih proces.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

Super stvar. Sto vise ovakvih rjesenja donosi bolje informacije koje se mogu koristiti u prevenciji bolesti. Ovakve stvari kod primarne zdravstvene zastite mogu donijeti revoluciju. Jos kad bi na odredeni nacin mogli pratiti metabolicke procese ( secer kao jedan od bitnijih ) to bi tek bilo top. Imat na jednom mjestu pregled svog trenutnog zdravstvenog stanja bez odlaska na osnovne sistematske preglede je buducnost.

Buducnost nosi testove na tumorske markere koji se radi iz kapljice krvi, pracenje metabolizma i fizioloskih proces. 

Nešto kao Theranos.

14 godina
ante_etna kaže...
SimeKZ kaže...

Nešto kao Theranos.

Da. Na tu foru. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
20 mjeseci
Ma kakvo prećenje zdravlja , kakvi bakarači!
Niti jedan doktor ne prihvaća te gluposti sa gadžeta za "praćenje zdravlja", samo će ti odmahnuti rukom.
Uostalom što općenito bilo koji uređaj za "praćenje zdravlja" prati? Ništa , neki kao mjere tlak ali toliko neprecizno da je navedeno, doslovno kao da piše zanemari 😂
Eto jedino varijabilnost pulsa ali tko ima problema sa srcem to već zna bez sata, isto kao i zasićenost krvi kisikom, apneja isto ako si glup nisi shvatio da ju imaš i to je to!
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
1 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice