Što je zapravo nosiva elektronika? Medicinski uređ

poruka: 7
|
čitano: 2.544
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Što je zapravo nosiva elektronika? Medicinski uređ".
18 godina
Što je zapravo nosiva elektronika? Medicinski uređ

Mene više brine što mi se Samsung veš mašina sa wifi "featureom" sama spojila na internet preko novog rutera a bez mog dopuštenja. Najvjerojatniji krivac je moj Samsung android mob s kojim sam se spojio s veš mašinom jos prije godinu dana na net preko starog rutera, da vidim te "feature" i onda deinstalirao taj app, a gdje se ti featurei svode na skidanje custom programa pranja i još gore, na mijenjanje programa u hodu dok veš mašina pere pa odjednom usred pranja odluči da treba produžiti ciklus za još 2h jer eto, valjda je "AI" zaključio kako je mokri veš teži i da zato treba produljiti pranje

Svima koji kupuju veš mašine, obavezno gledajte da su bez wifi featurea, glupost na n-tu potenciju

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2026 7:29 (Ges).

5 0 hvala 0
8 godina
Re: Što je zapravo nosiva elektronika? Medicinski

više ništa ne kupujem ako nema AI & Wi-Fi...od kada sm kupio wc školjku sa wi-fi...preporodih se...a tek tava za palačinke sa AI-em...lancun sa senzorom pa mi na mobitel pošalje e-mail da je suv i spreman za pokupiti sa balkona da nebi kiša....gledam jel ima negdi uzeti wi-fi vrčina

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
14 godina
Ges kaže...

Mene više brine što mi se Samsung veš mašina sa wifi "featureom" sama spojila na internet preko novog rutera a bez mog dopuštenja. Najvjerojatniji krivac je moj Samsung android mob s kojim sam se spojio s veš mašinom jos prije godinu dana na net preko starog rutera, da vidim te "feature" i onda deinstalirao taj app, a gdje se ti featurei svode na skidanje custom programa pranja i još gore, na mijenjanje programa u hodu dok veš mašina pere pa odjednom usred pranja odluči da treba produžiti ciklus za još 2h jer eto, valjda je "AI" zaključio kako je mokri veš teži i da zato treba produljiti pranje

Svima koji kupuju veš mašine, obavezno gledajte da su bez wifi featurea, glupost na n-tu potenciju

Ne znam, meni super dode. 
Nastimam perilicu i sama se upali u 22h kad je jeftinija struja.

Za ove stvari da u hodu mozes programe promijeniti nisam primjetio, posto je sve zakljucano kad ona pere. Kao i produzenje ciklusa za jos 2h. To isto nisam dozivio, tako da nisam 100% uvjeren u tvoje izjave. Jer perilica funkcionira na nacin da na pocetku prema tezini odjece odluci koliko ce odredeni program trajat. 

Isto tako i susilica koja prema tezini odjece + kolicini vode koju odjeca sadrzi odredi duljinu programa susenja. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
18 godina
SimeKZ kaže...
Ges kaže...

Ne znam, meni super dode. 
Nastimam perilicu i sama se upali u 22h kad je jeftinija struja.

Za ove stvari da u hodu mozes programe promijeniti nisam primjetio, posto je sve zakljucano kad ona pere. Kao i produzenje ciklusa za jos 2h. To isto nisam dozivio, tako da nisam 100% uvjeren u tvoje izjave. Jer perilica funkcionira na nacin da na pocetku prema tezini odjece odluci koliko ce odredeni program trajat. 

Isto tako i susilica koja prema tezini odjece + kolicini vode koju odjeca sadrzi odredi duljinu programa susenja. 

Pa svaka ima tajmer... 

I upravo je u tome stvar da se ne zaključa 100% već pokaže da će bit gotova za tipa za 1:30 i da pere na 40°C a onda kad dođem za 1:30 provjeriti zašto nije gotova,  vidim kako ima još 2h i da je digla temp na 60°C. Dešavalao se redovito dok nisam posumnjao na "pamet" i blokirao ju u ruteru. Pdntada pere normalno koliko i pokaže

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2026 11:17 (Ges).
15 godina
Ne bi bio toliki problem što ti gadgeti biljeze podatke o zdravlju, koliko je problem što sve te tvrtke po uzoru na google i facebook preprodaju privatne podatke data brokerima ili tko zna kome sve, osiguranjima, svima onima kojima koriste ti podaci o zdravlju korisnika ne bi li prodali ili uskladili svoje usluge.

2 0 hvala 0
14 godina
another kaže...
Ne bi bio toliki problem što ti gadgeti biljeze podatke o zdravlju, koliko je problem što sve te tvrtke po uzoru na google i facebook preprodaju privatne podatke data brokerima ili tko zna kome sve, osiguranjima, svima onima kojima koriste ti podaci o zdravlju korisnika ne bi li prodali ili uskladili svoje usluge.

Kog boli uvo?

Po meni je suludo uopce brinut o takvim stvarima. Pa jebeni ChatGPT, Gemini i tko vec... upises svoje ime u trazilicu, AI ti pljune van kad si kenjal. Neka si uskladuju usluge kako god zele. Vlak o sigurnosti na tom dijelu je davno otisao. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
7 godina
SimeKZ kaže...
another kaže...

Kog boli uvo?

Po meni je suludo uopce brinut o takvim stvarima. Pa jebeni ChatGPT, Gemini i tko vec... upises svoje ime u trazilicu, AI ti pljune van kad si kenjal. Neka si uskladuju usluge kako god zele. Vlak o sigurnosti na tom dijelu je davno otisao. 

Upravo tako. Koga boli briga sto je bijela u 50tim oprao ves na tom i tom programu u toliko sat ;=

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice