Koliko koštaju, koliki su popusti i što donose ula

poruka: 6
|
čitano: 2.543
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Koliko koštaju, koliki su popusti i što donose ula".
9 godina

Ja bi isao da su 600 eura, al ovako 320 mi se cini kao da je nekvalitetno pa necu.

8 0 hvala 4
17 godina
Re: Koliko koštaju, koliki su popusti i što donose
Samo 320€. Pih, jeftini ste. Pa to će cijela zemlja navaliti.
Moj PC  
4 0 hvala 1
7 godina

Cijene su bas ono - wow. Kao prvo online studentska bi trebala biti besplatna ili ne znam, simbolicnih 5 €. Ne zauzimaju mjesto, a opce je poznato da se studenti bas i ne kupaju u novcu. Barem je to tako bilo dok sam jos zivio dolje.

I ostale su promasene cijenom. 320 € ?  U Dublinu za dva dana koncerta Metallice sam dao cca 250 €. Ne moram dalje. Je da sam rijetko dolje u zadnje vrijeme, ali kada navratim imam osjecaj da su se ljudi izgubili u tome koliko novac vrijedi i samo gledaju kako koga sto vise opeljesiti. Od obale pa prema istoku. 

6 0 hvala 5
11 godina
SamoPitam3 kaže...

Cijene su bas ono - wow. Kao prvo online studentska bi trebala biti besplatna ili ne znam, simbolicnih 5 €. Ne zauzimaju mjesto, a opce je poznato da se studenti bas i ne kupaju u novcu. Barem je to tako bilo dok sam jos zivio dolje.

I ostale su promasene cijenom. 320 € ?  U Dublinu za dva dana koncerta Metallice sam dao cca 250 €. Ne moram dalje. Je da sam rijetko dolje u zadnje vrijeme, ali kada navratim imam osjecaj da su se ljudi izgubili u tome koliko novac vrijedi i samo gledaju kako koga sto vise opeljesiti. Od obale pa prema istoku. 

Kad dodje AI data centar od 50 miljardi dolara, svi cemo imati mjesecnu placu od 8000 € neto, pa nece biti problem dati 320 € za kartu.

14 godina
Nisu normalni, za 300€ ima da mi osiguraju parkirno mjesto i to pokriveno, cijeli menu od predjela do deserta sve pripremljeno od masterchefa, a i tad mi se cini puno.

A 100€ za online??? Past ce server od navale

4 0 hvala 1
18 godina
Hrco kaže...
Samo 320€. Pih, jeftini ste. Pa to će cijela zemlja navaliti.

dejstva u hormuzu i azovskom moru utjecu na mediteransko trziste ulaznica

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice