Hrvatski Telekom u prvom tromjesečju bilježi rast

poruka: 9
|
čitano: 2.181
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hrvatski Telekom u prvom tromjesečju bilježi rast ".
10 godina

Digli smo svi skoro istovremeno cijene, pa su nam porasli prihodi. Patapšali smo se po ramenu. 

Prosječno glup i umjereno lud. Twitch: Duxcro
Moj PC  
12 0 hvala 2
7 mjeseci

Vidi se potresla ih je ta inflacija zbog koje nam par puta godišnje od korone dižu cijene, možda da i pokrenemo go fund me kampanju za sve naše operatere.

Moj PC  
20 0 hvala 2
18 mjeseci
Re: Hrvatski Telekom u prvom tromjesečju bilježi r
Eh druže Tito siđi pa malo menadžersku kartelsku gamad na Goli otok na preobrazbu o Bratstvu i Jedinstvu, da počnu stavljati socijalističke cijene za proletarijat. Ne treba sve , samo za primjer proberi nekoliko menadžera kao i pokojeg iz HAKOM-a da počne raditi svoj posao 🙏✊
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina

Čisto da znate, troškovi koje HT ima su oko 15-18%, i to mislim na SVE troškove, a ostatak je čista zarada.

1 0 hvala 1
14 godina

Kupili ProPing. 

Sad nek pjevamo. Dobili opticku infrastrukturu za kikiriki. 

Smeca.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina

Dok ima ovaca biti ce i vune.Nemojmo kukati,jer vidim da svih boli racku sto su operateri poskupijeli.I dalje ljudi uzimaju mobitele na pretplatu i dalje uzimaju netflix i sl pizdarije od njih.Ja sam ih odjebao maksimalno sto sam mogao.Ostao samo na onoj minimalnoj pretplati.Mobitel uzimao polovni,netflix i te gluparije nikad nisam ni uzimao.Ne zasluzuju moj novac.Dovoljno i previše je i ovo sto im dajem

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Kupili ProPing. 

Sad nek pjevamo. Dobili opticku infrastrukturu za kikiriki. 

Smeca.

Kupili i sad budu radili kao i do sada. Sela i prigradska naselja će dobiti optiku kroz 15 godina. Pro ping je bila firma koja je uvela optiku u sela, prigradska naselja, stalno se širili da svi imaju brzi internet.. Moji roditelji žive u najnovijem i najmodernijem naselju u Koprivnici (proljetna ulica, dore pjeačević ulica), 15 godina su imali smeće od interneta. Tek prije 1godinu su uveli optiku. Svake 2 godine sam i govorio pa sramota je da ne možete uvesti optiku u grad i to u naselje u koje se razvija i ima samo nove kuće.. Priča je bila pa radimo na tome bla bla. Tek kad je nastalo 150 novih kuća evo optika. Ovo je nazadovanje, a ne napredak jer T-com neće raditi na boljitak da svi imaju optiku i brzi internet. Šteta što je netko tko je ulagao 15 godina i širio se, a najbitnije imao stvarno stabilnu vezu (ja sam na njoj), sad će za cca 40 milja eura to sve prodati gigantu kojega boli ona stvar, a cijene su najveće kod T-coma. Na žalost gotovo svi ljudi imaju cijenu, a to se vidi iz ove situacije. Netko (njih par u Hr) se ne proda nikad, ali ti su nebitni......jel?  

18 mjeseci
Endymon:
"Dok ima ovaca biti ce i vune.Nemojmo kukati,jer vidim da svih boli racku sto su operateri poskupijeli.I dalje ljudi uzimaju mobitele na pretplatu i dalje uzimaju netflix i sl pizdarije od njih.Ja sam ih odjebao maksimalno sto sam mogao.Ostao samo na onoj minimalnoj pretplati."

Ajd što nas sve vrijeđaš al što i sebe nazivaš ovcom (i dalje si na pretplati) 🤔

Što bi mi po tebi trebali biti bez mobitela pa ne bi bili ovce , zar je s bonovima išta jeftinije (zapravo ispadne jeftinije tko koristi pretplatničke pakete).

Bit je da nas deru s kartelskim dogovorenim cijenama što nije legalno po zakonu isto tako neopravdano i lažno su podigli cijene što isto tako je kazneno djelo a razlog je kao inflacija , korona premda svake godine imaju sve veći profit.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
16 godina
Sirotanovic kaže...
Endymon:
"Dok ima ovaca biti ce i vune.Nemojmo kukati,jer vidim da svih boli racku sto su operateri poskupijeli.I dalje ljudi uzimaju mobitele na pretplatu i dalje uzimaju netflix i sl pizdarije od njih.Ja sam ih odjebao maksimalno sto sam mogao.Ostao samo na onoj minimalnoj pretplati."

Ajd što nas sve vrijeđaš al što i sebe nazivaš ovcom (i dalje si na pretplati) 🤔

Što bi mi po tebi trebali biti bez mobitela pa ne bi bili ovce , zar je s bonovima išta jeftinije (zapravo ispadne jeftinije tko koristi pretplatničke pakete).

Bit je da nas deru s kartelskim dogovorenim cijenama što nije legalno po zakonu isto tako neopravdano i lažno su podigli cijene što isto tako je kazneno djelo a razlog je kao inflacija , korona premda svake godine imaju sve veći profit.

hakom im je dopustio podizanje cijene zbog inflacije ali nije uvjetovao podizanje placa zbog inflacije. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice