OpenAI razvija mobitel koji neće imati sučelje na

poruka: 13
|
čitano: 2.207
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "OpenAI razvija mobitel koji neće imati sučelje na ".
12 godina

Sljedeća faza idiotifikacije kreće 2028. Do 2050 planetom će hodati zombiji koji si guzicu neće znati obrisati bez chatgpt-a.

Nadglednik dina
Moj PC  
9 0 hvala 4
8 godina

kako najbolje obrisati gizicu nakon sranja

Najbolji način za čišćenje je kombinacija pranja i nježnog brisanja kako bi se izbjegle iritacije i osigurala maksimalna higijena.

Evo glavnih pravila:

Pranje je zakon:

Stručnjaci se slažu da je pranje vodom (pomoću bidea ili pod tušem) puno bolje i higijenskije od samog brisanja papirom. Ako nemaš bide, možeš koristiti mokre maramice, ali ih nakon toga obavezno posuši običnim papirom.

Smjer brisanja:

Uvijek se briši od naprijed prema natrag. Ovo je posebno važno za žene kako bi se spriječio prijenos bakterija prema uretri.

Budi nježan:

Nemoj trljati kožu agresivno. Umjesto toga, tapkaj toaletnim papirom kao da uklanjaš višak vlage s lica. Pregrubo brisanje može uzrokovati male rane (analne fisure) i svrbež.

Kvaliteta papira:

Najbolje je koristiti mekani, bijeli papir bez mirisa i boja. Mirisni i grubi papiri mogu izazvati alergijske reakcije ili iritaciju osjetljive kože.

Vlažne maramice:

Ako ih koristiš, biraj one koje su biorazgradive i namijenjene osjetljivoj koži. Pazi da ih ne bacaš u WC školjku ako nisu za to predviđene jer mogu začepiti cijevi.

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2026 10:45 (HCMAA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
Re: OpenAI razvija mobitel koji neće imati sučelje
HCMAA kaže...

kako najbolje obrisati gizicu nakon sranja

Najbolji način za čišćenje je kombinacija pranja i nježnog brisanja kako bi se izbjegle iritacije i osigurala maksimalna higijena.

Evo glavnih pravila:

Pranje je zakon:

Stručnjaci se slažu da je pranje vodom (pomoću bidea ili pod tušem) puno bolje i higijenskije od samog brisanja papirom. Ako nemaš bide, možeš koristiti mokre maramice, ali ih nakon toga obavezno posuši običnim papirom.

Smjer brisanja:

Uvijek se briši od naprijed prema natrag. Ovo je posebno važno za žene kako bi se spriječio prijenos bakterija prema uretri.

Budi nježan:

Nemoj trljati kožu agresivno. Umjesto toga, tapkaj toaletnim papirom kao da uklanjaš višak vlage s lica. Pregrubo brisanje može uzrokovati male rane (analne fisure) i svrbež.

Kvaliteta papira:

Najbolje je koristiti mekani, bijeli papir bez mirisa i boja. Mirisni i grubi papiri mogu izazvati alergijske reakcije ili iritaciju osjetljive kože.

Vlažne maramice:

Ako ih koristiš, biraj one koje su biorazgradive i namijenjene osjetljivoj koži. Pazi da ih ne bacaš u WC školjku ako nisu za to predviđene jer mogu začepiti cijevi.

90% posto Hrvata ni ne zna što je bide, tako da nam je AI najmanji problem.

8 godina

Znači umjesto da izaberem nekog iz imenika i nazovem ga, morat ću kreirati "zadatak" nazivanja? Ili zadatak slanja poruke umjesto direktno poslat poruku? Ma nemojte me u zdrav mozak. Struja bila in krajem 19-og stoljeća pa su rekli "ajmo je koristiti i za smrtnu kaznu". Nekoć struja, danas AI - mora baš svagdje.

4 0 hvala 1
2 godine
Space Cadet kaže...

Znači umjesto da izaberem nekog iz imenika i nazovem ga, morat ću kreirati "zadatak" nazivanja? Ili zadatak slanja poruke umjesto direktno poslat poruku? Ma nemojte me u zdrav mozak. Struja bila in krajem 19-og stoljeća pa su rekli "ajmo je koristiti i za smrtnu kaznu". Nekoć struja, danas AI - mora baš svagdje.

ne nego ćeš vjerojatno uzeti uređaj u ruku, aktivirati AI i reći mu što želiš, npr. nazovi mi Peru iz vodovoda. u jednu ruku jako praktično u drugu ode privatnost pa-pa, ako je uopće više i imamo.

18 mjeseci
Ovo za brisanje anusa je relativno točno, koja ti je to glupa UI?
Što ćeš vlažnu maramicu brisati sa suvom, kakvo tapkanje misusovo to treba dobro obrisati da ne bude brabonjaka, kakav bide pa neš valjda još i ruku zamazat, što ak ti završi ispod nokta 🙄

Treba dorbo obrisati toalet papirom i svršiti sa vlažnom maramicom. Ili izmjenično nekoliko puta papir i vlažna maramica dok ne bude čisto 👌
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
16 godina

ma Karcher i ožeži dok se ne sjaji !!!!

Ju je je? Je ju je!
18 mjeseci
A sad minivoš, a još bolje parnim čistačem malo opuriš mošnju pa da od šurenja ti dlake otpadnu i sve čisto ko pasja kesa 😅

Za ozbiljno kod karchera je mana što bi bilo i po pločicama i uzduž kralježnice zamusano a bogme i klistir izvršen.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
2 godine
Sirotanovic kaže...
što ak ti završi ispod nokta 🙄

pocuclaš 

Stric_Jura kaže...

ma Karcher i ožeži dok se ne sjaji !!!!

bilo je jedno vrijeme hit ispiranje crijeva, tutnu ti šlauf i puste vodu. ekipa je na to išla redovno. 

16 godina

pa to je standardni MO za muslimane, lijeva ruka i podapreš se....

Ju je je? Je ju je!
4 godine
Sirotanovic kaže...

Treba dorbo obrisati toalet papirom i svršiti sa vlažnom maramicom. Ili izmjenično nekoliko puta papir i vlažna maramica dok ne bude čisto 👌

合気道 五段
8 godina

Ovaj forum je malo zastranio   Iako mi je jasan tok misli od AI do brisanja dreka.

1 0 hvala 0
16 godina
millennial kaže...
Space Cadet kaže...

ne nego ćeš vjerojatno uzeti uređaj u ruku, aktivirati AI i reći mu što želiš, npr. nazovi mi Peru iz vodovoda. u jednu ruku jako praktično u drugu ode privatnost pa-pa, ako je uopće više i imamo.

Nekako se mislim pa zadnji put sam govorio mobu da nazove nekoga ima 25 godina otprilike. Zar se toliko vracamo unatrag? Zalosno. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice