Čisto sumnjam ali svejedno cu ga pogledat jer nema ništa pametnije na tv-u...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stavit u istu recenicu Netflix i vrijedno gledanja... divim se na hrabrosti 
Djevojcurak ima 50 god.
Ponovit cu isto sto kazem i za Rambo/Terminator starce:
Znaj kada stati. Odi u mirovinu ili uzmi neke uloge koje imaju vise smisla.
Eno't Brian Cranston. Komediju radio covjek, pod stare dane ZASJAO kao Walter White. On i Marlon Brando, Clark Gable, nema razlike.
Eno Clint Eastwood, karijeru radio s Magnumom 44, i nije se libio napraviti mostove okruga Madison.
Djevojcurak ima 50 god.
Ponovit cu isto sto kazem i za Rambo/Terminator starce:
Znaj kada stati. Odi u mirovinu ili uzmi neke uloge koje imaju vise smisla.
Eno't Brian Cranston. Komediju radio covjek, pod stare dane ZASJAO kao Walter White. On i Marlon Brando, Clark Gable, nema razlike.
Eno Clint Eastwood, karijeru radio s Magnumom 44, i nije se libio napraviti mostove okruga Madison.
Snimao je i parodije na sebe ali to je isto bilo prije 40 godina i onda snimi Cry Macho gdje ga je meni muka bilo gledati očekujući kad će se srušti mrtav u pola scene, a tamo jednom rukom išamara latino gang (vjerojatno su koristili CGI za akcijske scene) i osvoji prpošnu Meksikanku (možda je išla na zelenu kartu). Jebeni Steven Seagal treba dublera za scene po kojima hoda dulje od pet metara ili se penje po stepenicama, u nekim filmovima se doslovno tuče jednom rukom sjedeći na stolici ili sve scene filma provede u fotelji do prozora s plastičnim snajperom u ruci, podrigne se, a onda ovi u postprodukciji u tim trenucima kad ovaj zine nakelje neki kratki line. Opet, slobodno tržište, ako nakamare nekakvu lovu, tko te pita, kome paše neka gleda, kome ne - ne. Dobar holivudski život košta i zato Stallone mora požuriti s još kojim Expendablesima dok mu je ekipa još živa, nisam gledao ni jedan, no očigledno ima svoju publiku, treba izmilkati brand dok se može.
Djevojcurak ima 50 god.
samo je pitanje otkud si izvukao pojam 'djevojcurak' kao temelj za ovu teoriju o ulozi koja nema smisla zbog godina glumca/glumice koje ne odgovaraju priči
u tekstu koji komentiramo ga nema, ako se na veram nema ga niti u scenariju - glavna uloga je iskusna žena s nedavnom tragedijom, nikakav 'djevojčurak'
samo je pitanje otkud si izvukao pojam 'djevojcurak' kao temelj za ovu teoriju o ulozi koja nema smisla zbog godina glumca/glumice koje ne odgovaraju priči
u tekstu koji komentiramo ga nema, ako se na veram nema ga niti u scenariju - glavna uloga je iskusna žena s nedavnom tragedijom, nikakav 'djevojčurak'
Sry ako si uvrijedjen/uvrijedjena/uvrijedjeno/uvrijedjeni
Napisao sam djevojcurak jer smo si skoro isto godiste, i cesto i sebe oslovljavam kao teenager, ili djecarac u najboljim godinama.
Iz vica, sale, posalice.
Ne derogatorno, ili stogod je vec danas moderno prozivati kao omalovazavajuce?
Alright?
Alright.
Sry ako si uvrijedjen/uvrijedjena/uvrijedjeno/uvrijedjeni

izmisliš teoriju, pa onda izmisliš da sam uvrijeđen, pa onda izmisliš malo da nisam on, nego ono
dobro ti ide, hvataj zrakoplov za holivud dok još nisu poskupile karte, napravit ćeš karijeru
Nemam pojma o cemu govoris, ali nisam ni zainrteresiran.
Thx.
Čisto sumnjam ali svejedno cu ga pogledat jer nema ništa pametnije na tv-u...
ima, vjeruj mi. ovo nije vrijedno trošenja vremena.
Stavit u istu recenicu Netflix i vrijedno gledanja... divim se na hrabrosti 
ima na netflixu jako dobrog sadržaja sam treba znati pronaći. ima i netflix produkcije jako kvalitetne.
a sad o ovom filmu...
ne znam koja je poanta snimanja ove teme jer je sve ovo već viđeno puno puta, ovakvih filmova ima na kile. mogao bi sada iz glave nabrojati barem deset komada.
film jednostavno nema nikakvu vrijednost niti se po nečemu ističe iz mnoštva sličnih/istih.
klasični film sa sje*anim sadistom u ulozi negativca i naivnog plijena u ulozi pozitivca. sve ostalo je bez veze.