Lol, s kakvom štetom je ona prošla?
Probušena guma?
Gledam te!
Probušena guma?
Gledam te!
Florida woman. Moguće da nakon ovog incidenta ipak uvedu neke sigurnosne regulacije tipa - zabrane vozila niža od metar šezdeset.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Probušena guma?
s štetom gdje njeno osiguranje vjerojatno ima smiješno i nama u EU nepojmljivo malo pokriće. Lako moguće da će proći s bankrotom i završiti kao beskućnik.
Jel to jedna od onih kaj im vidiš samo vrh čela iza volana? Ne dao Bog malo sic povisit.
Bitno da se vozi tenk na četiri kotača i sunčane veće od glave... A da, i neizostavno drkanje po mobu ili lajanje s "frendicama".
Probušena guma?
s štetom gdje njeno osiguranje vjerojatno ima smiješno i nama u EU nepojmljivo malo pokriće. Lako moguće da će proći s bankrotom i završiti kao beskućnik.
Ne osiguranje zbog oštećenog Lamba, baš kaže "sa znatnom štetom na oba vozila".
Iskreno me zanima kako je i u kolikoj mjeri vozeći preko bilo čega mogla oštetiti svoje vlastito vozilo koje vjerojatno može proći kamene gudure.
Gledam te!
Ne postoji regulativa/zakon koji ce te stititi od babe za volanom velikog automobila.
To je opasna kombinacija.
Em su babe zbunjene, em ako imaju budzet pa uzmu neko borbeno vozilo od 2,5m visine i 4 tone, nema kraja scenarijima sto se moze dogoditi.
Sudim po svojoj zeni, ne generaliziram/trudim se ne biti mizogeni jedan prasac itd.
Ne postoji regulativa/zakon koji ce te stititi od babe za volanom velikog automobila.
To je opasna kombinacija.
Em su babe zbunjene, em ako imaju budzet pa uzmu neko borbeno vozilo od 2,5m visine i 4 tone, nema kraja scenarijima sto se moze dogoditi.
Sudim po svojoj zeni, ne generaliziram/trudim se ne biti mizogeni jedan prasac itd.
Ipak nije u redu tako omalovažavati žene i generalizirati. Stvarno nije ni fer ni lijepo. Možda je tu malo stvar i odgoja. Kod mene u obitelji nikad nećeš čuti nešto protiv žena vozača zato jer ih ni nema jer im ne damo da voze.
sadf znamo pravo značenje fraze:
pregazila ga ko' plitak potok...
Jel to jedna od onih kaj im vidiš samo vrh čela iza volana? Ne dao Bog malo sic povisit.
Bitno da se vozi tenk na četiri kotača i sunčane veće od glave... A da, i neizostavno drkanje po mobu ili lajanje s "frendicama".
Bas sam i kod nas primjetio da odjednom hrpa mladih mama vozi (za nas) velike aute.
Nema više da zenske voze fiestu
If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Glupi demokratski prometni zakoni su ponekad krivi.
Ženama prvih pet godina zabraniti voziti automobile duže od 4 metra, širina 1,75, bez ikakvog omalovažavanja. To se i testovima može dokazati da žene imaju lošiju percepciju prostora u vožnji.
No tko će to znanstveno dokazivati kada one BABE i ostale babetine imaju udruge koje još i država financira.
Moj automobil je prije dvije godine stajao u sredini prakinga s tri mjesta. Prva me je oštrajfala normalno žena, kada je izlazila u rikverc po desnoj strani zadnjeg dijela vozila ,nakon sat vremena opet žena s lijeve strane koja je izlazila u rikverc.
Moj ured u prizemlju, automobil ispod prozora.
Bilo je iz ostalih ureda smijeha na moj račun, ali eto, preživio sam.
Normalno, obje su vozile veće-duže i šire automobile od mog i obje su bile početnice.
Nevjerojatno.
Muškarci najčešće prave velike udese s mrtvima, a žene kvrcaju, razbijaju kola po gradovima bez mrtvih.
Bas sam i kod nas primjetio da odjednom hrpa mladih mama vozi (za nas) velike aute.
Nema više da zenske voze fiestu
Krenilo je to odavno i sve bi vozile kamione da imaju para za njih i gdje sa njima. Naravno svaka cast iznimkama ali su to i dalje iznimke.
A nedavno je krenilo i da svaki "kuronja", celavi krimos i sl. vozi kamion.
Uvesti da ako zelis voziti kamion onda treba i vozacka dozvola za kamion makar ti taj kamion zvao suv.
Zanimljivo kako su se zakoni u nekim drzavama zaobisli da bi se moglo voziti kamionske suv bez vozacke dozvole za kamion. I jos bi uveo obavezu da treba biti kv vozac.
A dodatno bi uveo da treba i opravdanje zasto se netko voza u nepotrebno velikom vozilu, nepotrebno trosi asflat, nepotrebno zagaduje, nepotrebno zauzima javni prostor itd. dakle na stetu javnosti bez ikakve potrebe i koristi za javnost.
Ne osiguranje zbog oštećenog Lamba, baš kaže "sa znatnom štetom na oba vozila".
Iskreno me zanima kako je i u kolikoj mjeri vozeći preko bilo čega mogla oštetiti svoje vlastito vozilo koje vjerojatno može proći kamene gudure.
-duševne boli, trauma.. neprocjenjivo :) stav kao da moster-vozilo nema dušu-osjećaje? :)) ..
..
-srećom republikanac-maga će nas spasiti..
Muškarci najčešće prave velike udese s mrtvima, a žene kvrcaju, razbijaju kola po gradovima bez mrtvih.
Iz čega bi se realno dalo zaključiti da vozačke treba uzeti - kome? 
..
-srećom republikanac-maga će nas spasiti..
Mislim da je demokratski receno kao generalno demokratski, ne politicki/stranacki demokratski. Ako se ne varam.
apage Satanas!
ti stavljaš naše dječačke heroje Marca Girottia i Carla Pedersolia u istu ravan s blaziranom, frustriranom kućanicom u kolesima veličine njenog ega (i suprotno velikom pišonji kojeg prima) ?!?