Ja sam seriju krenuo gledati bas kad je izasla komplet 3. sezona. Pa sam onda nekako u cugu sve odgledao. Smatram da je trebala zavrsiti sa 4. sezonom, 5. je bas visak. Ali vidjecemo, nadam se da sam nisam u pravu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima par serija koje pratim.
From i Severance su osobni favoriti.
Do sada je From radio solidan posao.
Malo mi idu na testise radnja oko Ellisa (Serifovog sina) i Fatime, koja na kraju nakon cijelog hippie/slobodna ljubav, ah mi smo neshvaceni vibe-a, snese jaje 
Resto je okay.
Posto se stvar pocela rasplitati, mislim da je treba zavrsiti jer sada je doba za to. Ako krenu filler epizode u kojima se ne dogadja nista, otici ce stvar u klin.
Mogli su završiti i s trećom sezonom, pa nek si svatko interpretira kraj kako hoće. 
Najgore mi što te epizode izlaze na kapaljku (ja sam tek krenuo s gledanjem kada je treća sezona bila u fazi prikazivanja, pa je to bilo milina - sve dok nisam mora čekati da te završene epizode "kapaju" u razmacima od tjedan dana).
Eh, da ih je kupio Netflix, ne bi više oni tako radili!
Mogli su završiti i s trećom sezonom, pa nek si svatko interpretira kraj kako hoće. 
Najgore mi što te epizode izlaze na kapaljku (ja sam tek krenuo s gledanjem kada je treća sezona bila u fazi prikazivanja, pa je to bilo milina - sve dok nisam mora čekati da te završene epizode "kapaju" u razmacima od tjedan dana).
Eh, da ih je kupio Netflix, ne bi više oni tako radili!
uh, prije 10-ak godina sam se našao u situaciji, kad bi žena i ja navečer pogledali par epizoda raznoraznih serija prije spavanja, da na kompu imam skinuto desetke serija koje nisu završile i da čekamo po godinu dana na svaku da izađe nova sezona... na koncu ništa nemežeš pohvatat i sve je nedorečeno
sad gledam isključivo filmove i miniserije, a ove veće tek kad izađe i posljednja sezona pojedine serije
Serija na prvu izgleda zanimljivo ali onda se sjetim losta koji je prve dvije epizode bio jako primamljiv ali sa trecom epizodom sam shvatio da ce meni serija biti obicno smece.
Nekako za sada mi se cini da je ova serija nekakva kopija losta? Jesam li u krivu? Trebam li joj dati sansu ako mi je lost bio spunjarska kakica? Hvala.
Opis je skoro pa isti kao i za seriju Wayward Pines. Ajde pogledam par epizoda pa da vidim da li mi se sviđa. Wayward Pines mi je bio dobar.
Opis je skoro pa isti kao i za seriju Wayward Pines. Ajde pogledam par epizoda pa da vidim da li mi se sviđa. Wayward Pines mi je bio dobar.
Wayward Pines je bio dobar.
Ovdje ce ocito biti ta neka time-travelling/shapeshifting prica.
Ako ne bude purgatorij/svi smo mrtvi ali prolazimo neka iskusenja igra.
Prva epizoda 4 sezone nije losa.