Vrlo jednostavno. mrzitelj Hrvatske je onaj tko koristi na nelegalan, nelojalan i netransparentan način društveno dobro za svoju korist. ...
Znaci hdz i sve njemu slicno. 
Vrlo jednostavno. mrzitelj Hrvatske je onaj tko koristi na nelegalan, nelojalan i netransparentan način društveno dobro za svoju korist. ...
Znaci hdz i sve njemu slicno. 
Može im se sve dok ima ljubitelja Hrvatske.
Uvijek Amerima na društvenim mrežama nabijam na nos kako se u Hrvatskoj dobro živi, ne baš luksuzno ali ne moraš bankrotirat ako te pokupi hitna, ne trebaš se bojat prošetat bilo kojim gradom noću, i ne trebaš strahovat da ti se dijete neće vratit iz škole zbog nekog psihoa koji doma ima arsenal oružja.
I pričam im o junacima koji su u nemogućim uvjetima branili Europu od turskih najezda, tipa kapetan Nikola Jurišić, Nikola Šubić Zrinski, i banovi Petar Berislavić i Ivan Karlović, i slično... ali čim hitim neku kritiku na aktualnu hrvatsku lopovštinu, političku korupciju i veleizdajničko koketiranje sa Zapadnim imperijalizmom i nacifašizmom, mam' sam državni neprijatelj broj 1. 
Eto, kao ex neaktivni HDZ ovac s ovim s mogu potpuno poistovjetiti.
Spominješ li im junake Domovinskoga rata ?
Od Turaka su ove krajeve branili mnogi, a Turci su ovdje odvodili u kukuružnjak puno naših čukunbaba, podosta nas Hrvata ima turske krvi, a ni ne znamo. 
A Konjić je preveć ostrašćen.
Može im se sve dok ima ljubitelja Hrvatske.
Sudeci po tonsonovim koncertima moci ce im se jos jako dugo... 
p.s. uvijek me nasmije da je vecina ljubitelja hrvatske preko granice. toliko je vole da im je zivot u njoj nepodnosljiv. 
Hebiga, ali imamo Hrvatsku...sve drugo je manje bitno. sad kad ju imamo krojimo ju po formatu Hrvata, ne svih ali barem nekih. Ja volim raditi u privatnom sektoru više od 50% vermena za svoju državu.
Tih 50% jako uživam, jer dok radim razmišljam o zastavi visoko na jarbolu kako se vijori na vjetru i kako nam svi zavide na lijepoj zemlji, dobroj vodi i plavom nebu.
Hebiga, ali imamo Hrvatsku...sve drugo je manje bitno. sad kad ju imamo krojimo ju po formatu Hrvata, ne svih ali barem nekih. Ja volim raditi u privatnom sektoru više od 50% vermena za svoju državu.
Tih 50% jako uživam, jer dok radim razmišljam o zastavi visoko na jarbolu kako se vijori na vjetru i kako nam svi zavide na lijepoj zemlji, dobroj vodi i plavom nebu.
Ispravka netocnih navoda >> "oni imaju hrvatsku" , "Ja volim raditi u privatnom sektoru više od 50% vermena za njih" 
I da niko ti ne zavidi.
Uvijek Amerima na društvenim mrežama nabijam na nos kako se u Hrvatskoj dobro živi, ne baš luksuzno ali ne moraš bankrotirat ako te pokupi hitna, ne trebaš se bojat prošetat bilo kojim gradom noću, i ne trebaš strahovat da ti se dijete neće vratit iz škole zbog nekog psihoa koji doma ima arsenal oružja.
I pričam im o junacima koji su u nemogućim uvjetima branili Europu od turskih najezda, tipa kapetan Nikola Jurišić, Nikola Šubić Zrinski, i banovi Petar Berislavić i Ivan Karlović, i slično... ali čim hitim neku kritiku na aktualnu hrvatsku lopovštinu, političku korupciju i veleizdajničko koketiranje sa Zapadnim imperijalizmom i nacifašizmom, mam' sam državni neprijatelj broj 1. 
Od Turaka su ove krajeve branili mnogi, a Turci su ovdje odvodili u kukuružnjak puno naših čukunbaba, podosta nas Hrvata ima turske krvi, a ni ne znamo. 
Definitivno svima spominjem generala Antu Gotovinu, koji se nije htio upetljavat u politiku niti na vrhuncu svoje popularnosti, a rekao bih da je mogao postat i predsjednik države. I baš hoću kušat tune iz njegovog ribogojilišta.
I generala Rahima Ademija, koji se nije sramio Titove slike iza sebe u dokumentarcu Smrt Jugoslavije.
Ne čine nas geni ljudima, nego djela.
Definitivno svima spominjem generala Antu Gotovinu, koji se nije htio upetljavat u politiku niti na vrhuncu svoje popularnosti, a rekao bih da je mogao postat i predsjednik države. I baš hoću kušat tune iz njegovog ribogojilišta.
I generala Rahima Ademija, koji se nije sramio Titove slike iza sebe u dokumentarcu Smrt Jugoslavije.
To da se nije htio upetljavat u politiku nemoj biti siguran. Nije ga "drzava" "blagoslovila" koliko jeste bezveze budi siguran u to.
Zato što se u Sloveniji može doći s jednog kraja zemlje u drugi s jednim punjenjem, a u Hrvatskoj ne može.
Da, ali Slovenci imaju jednaku potrebu za našim morem kao i mi. Rekao bi da veći udio Slovenaca posjećuje Dalmaciju nego recimo Slavonaca
Skroz nepovezano sa kupovnom moći jednih, odnosno drugih. Sarkazam naravno.
Ti si ok jer nisi isključiv i slažem se sa svime što si napisao.
Kada sam u kontaktu s desničarem ili kako ih se ovdje popularno zove rvatinom razgovarao i rekao mu da mi je najbolji predsjednik bio Ivo Josipović, jer je kulturan, nema ispada, govori strane jezike, moj glazbenik, izazovem ispade bijesa, jer kakav sam ja to rvat, a tada sam bio još član ADEzea.
Jednostavno je u našem poluprimitivnom društvu najgore kada si negdje u sredini i pozitivno kritički sagledavaš i desnicu i lijevicu.
Na Indexu pročitam "anemični Plenković" bla..bla a ja odgovorim ; "To bi bolje riješio tvoj rošavi Milanović". Namah dobijem 10 dislikeova
jer kako ja to mogu zvati predsjednika države ?!
Ludi svijet.
A geni često određuju djela, nažalost.
Ja radim socijalni eksperiment, a isključivi ljudi su budale koje se lako navuku.