HONOR 600 Lite - Ultra tanka autonomija

poruka: 17
|
čitano: 4.997
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HONOR 600 Lite - Ultra tanka autonomija".
17 godina

Ali bas teska teska kopija Iphonea pa dno dna kad neko nekoga kopira nema svoj indetitet

Intel 80286
Moj PC  
1 0 hvala 1
18 mjeseci
Re: HONOR 600 Lite - Ultra tanka autonomija
Horned Reaer kaže...

Ali bas teska teska kopija Iphonea pa dno dna kad neko nekoga kopira nema svoj indetitet

Kakve veze ima, zašto ne bi kopirali nešto što je uspješno, imaš hrpu orginalnih dizajna koje nitko ne kupuje.

18 godina
Horned Reaer kaže...

A jaka stvar, mobitel pa ima ekran, mikrofon, leće za fotoaparat, pa čak i bateriju, sve isto ko i iPhone

Mogli su bar mikrofon izostavit pa bit originalni

18 godina
Horned Reaer kaže...

To je najmanje bitno, a realno šta je ipak vrlo bitno to sam več ranije komentiral.Više ne znaju kaj bi novo izbacili, samo da se nekaj novo izbaci reda radi teška glavobolja itd.

https://forum.bug.hr/forum/topic/komentari-clanaka-nasih-web-stranica/honor-600-lite-stize-hrvatsku-amoled-zaslonom/311739.aspx?page=0&jumpto=6924272&sort=asc&view=flat

Ukratko, opet isto za tolko love to je samo sprdačina od mobitela.

AMD,........is that Epyc or what?
16 godina

Primjetno je da su ove godine u većinu telefona srednje klase ugladili Mediatek, Snapdragon je skoro nestao sa jeftinih uređaja.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.

0 0 hvala 0
18 mjeseci
uss kaže...

Primjetno je da su ove godine u većinu telefona srednje klase ugladili Mediatek, Snapdragon je skoro nestao sa jeftinih uređaja.

Ima hrpa mobitela sa Snapdragon serije 7.

18 godina
Kolko čitam, 600 Pro bi mogel dostojno zamjeniti moju Motorolu Edge 50 Pro.
Samo ak nebu nekih 700€+
13 godina
uss kaže...

koliko su uopće novi mediatek lošiji od snapdragona, ako se gleda nekakva ista klasa procesora

također, u čemu je lošiji... da li samo u perfomansama, pa se to svodi na 5 ili 10 ili 20% lošije perfomanse ili ima nekih problema poput trzanja, zamrzavanja i slično

gledam ćerci uzet neki jeftini mob, a jednom davnije se opekla na mediatek, ne sjećam se točno u čemu, ali je bilo nekih problema radi kojih je jedva dočekala novi mob

išta skuplje se njoj ne isplati uzimat, nadarena je da ih lomi

16 godina
Pa uglavnom noviji Mediatek su OK, ali recimo Helio G9x serija su bili užasno loši. Nemaš nikakve mogućnosti za custom ROM i battery menagement je lošiji nego kod Snapdragona. Fotografije su također malo bolje na Snapdragonu zbog bolje optimizacije u firmware.
Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.

0 0 hvala 1
15 godina
uss kaže...
Pa uglavnom noviji Mediatek su OK, ali recimo Helio G9x serija su bili užasno loši. Nemaš nikakve mogućnosti za custom ROM i battery menagement je lošiji nego kod Snapdragona. Fotografije su također malo bolje na Snapdragonu zbog bolje optimizacije u firmware.

Bavim se s telefonima za jelo ali ja mislio da je vrijeme custom romova završilo.

16 godina
Sačekaj da Google oteža sideload aplikacija, pa ćeš vidjeti jesu li custom romovi prošlost.
15 godina
Ne sideloadam ih već godinama.
18 mjeseci
dax-lax kaže...
Ne sideloadam ih već godinama.

Apsolutno sve aplikacije koje imaš su dostupne na google store?

15 godina

Sve do jedne. Nabroji što bi mi trebalo falit? Što ti imaš sideloadano a da nema na storu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 mjeseci
dax-lax kaže...

Sve do jedne. Nabroji što bi mi trebalo falit? Što ti imaš sideloadano a da nema na storu?

YT revanced, nuvio, adaway

15 godina
Obzirom da revanced ne radi na android tv-u, plaćam yt prem family.
Za drugi app nisam čuo a djeluje nešto kao stremio koji koristim uz realdebrid.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Znam da se trenutno mnogi furaju na Linux i napuštanje Microšljuft, Guglje, Applje ekosustava, naravno potpuno opravdano. I onda neki prihvataju potpuno zatvaranje najpopularnije mobilne platforme. Ne kontam vas.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice