Uzalud im osvajanje Mjeseca: Trump reže NASA-in bu

poruka: 32
|
čitano: 6.071
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Uzalud im osvajanje Mjeseca: Trump reže NASA-in bu".
16 godina
Re: Uzalud im osvajanje Mjeseca: Trump reže NASA-i
nikonja kaže...
konjRR kaže...
nikonja kaže...
picajzla0707 kaže...

zanimljiva analiza, ameri + saveznici + privatni kapital 

na drugoj strani kina koja odrađuje sve u rokovima i unutar previđenog proračuna

podsjeća na onu narodnu o kornjači i zecu

Zaboravio si jednu bitnu razliku a to je da Amerikanci + svi ostali su demokratska država gdje se (u teoriji) o svemu odlučuje skupa, dok je Kina u biti diktatura i kad se veliki gazda odluči nešto (a partija ionako mora potvrdit) to se napravi pod svaku cijenu. Najnovija je da se veliki car odlučio da želi kinu na mjesecu 2028 jer je tada 80 obljetnica Kine. Ali opet jedno su njihove želje a jedno je realnost. U svakom slučaju Amerikanci sami znaju da 2028 oni neće bit gore tako da ako Kinezi nešto ne zaj.... bit će prvi sa stalnom nastambom gore.

Stvarno mislis da u kini jedan pojedinac odlucuje samostalno sto ce i kako biti?

80 obljetnica kine? Nadam se da ne mislis kako si napisao...

Tko ce biti ili ne biti na mjesecu? Recenica ti nije bas "najsretnije" oblikovana.

Da 80ta obljetnica PRC točno tako kako sam napisao, ako prvi put čuješ za to onda ti imaš problem sa znanjem a ne ja! Krivi podatak je samo godina jer je obljetnica 2029 a ne 2028!

https://www.atalayar.com/en/articulo/new-technologies-innovation/china-takes-new-step-towards-planting-its-flag-on-the-moon-in-2029/20260316145329224040.html

I da, stvarno znam i ne mislim, da veliki tata odlučuje u Kini o svim važnim stvarima, skoro isto kao što i žutoglavi elegantno zaobilazi kongres za sve svoje odluke i je u biti isto neka podvrsta diktature samo nitko nije toga svejstan.

https://theconversation.com/sorry-prime-minister-joe-biden-was-right-xi-jinping-really-is-a-dictator-208358

17 mjeseci
Re: Uzalud im osvajanje Mjeseca: Trump reže NASA-i
"Zaboravio si jednu bitnu razliku a to je da Amerikanci + svi ostali su demokratska država gdje se (u teoriji) o svemu odlučuje skupa, dok je Kina u biti diktatura i kad se veliki gazda odluči nešto (a partija ionako mora potvrdit) to se napravi pod svaku cijenu. Najnovija je da se veliki car odlučio da želi..."

Malo se ubacujem u vaš privatan razgovor , no bode ovo , da nisi napisao Kina u rečenici meni zvuči kao da opisuješ Oranđutana i SAD.

Upravo je on najavio za svog prvog mandata povratak ćovijeka na mjesec. A u ono vrijeme Kennedy je najavio "man on the moon" u svom poznatom govoru. Također što velika stranka odluči , točnije rečeno unas Plenković što odluči možeš se samo složiti i pljeskati ili biti izbačen iz stranke.
Vidiš li ti gdje dogovor neke demokratije u tim odlukama, kako na nebu tako i na zemlji?

Odavno se raspravljalo o takvim demokracijama pa je zaključak da najbolje da nas prestanu smarati i lagati te da prestanu trošiti bezveze novac na izbore i propagandu i da ne izlazimo bezveze na izbore. Nego tko se želi baviti politikom da imamo jednostranački sistem i nek glasaju i bave se politikom.
Bilo bi učinkovitije neg da se prejebavaju pola mandata ulizujući se biračima kratkoročnim lošim ciljevima , tj. da rade samo na svom reizboru 😜
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice