AI preglednici i kraj ekonomije klikova: Što kada

poruka: 5
|
čitano: 2.557
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "AI preglednici i kraj ekonomije klikova: Što kada ".
17 godina

koliko se samo znanja, novaca, vremena i truda trosi da bi se kupca obanulo i navelo da kupi neko sr.nje koje mu ne treba.

digitalni marketinge je postao toliko agresivan, toliko zatrpao internet spamom i smećem, toliko iritora korisnike da mi je toliko drago ako to sve propadne  i napokon skuže da je to kontraproduktivno i neisplativo

8 0 hvala 0
19 mjeseci
Re: AI preglednici i kraj ekonomije klikova: Što k
"Timovi koji će pobijediti nisu oni koji kupuju veći doseg, već oni koji dizajniraju sustave za jasnoću, dosljednost i kontinuirano učenje, čime zaslužuju povjerenje i ljudi i strojeva koji oblikuju njihove odluke".

Hm, jeste sigurni da vlasnici strojumlja ne planiraju prodavati "veći doseg", kao i do sada što je Google stavljao rezultate pretrage!

Ono za stjecanje povjerenja kod strojeva , to neka šala 😉
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
Sjećam se dobrih starih dana kada je prije reklama išao foršpan "EPP" pa nije bilo sumnje da li te netko indoktronira

3 0 hvala 1
8 godina

ne zelim proizvod koji ima najbolji AEO nego onaj koji je sam po sebi najbolji

dali ce tako morat ubuduce zapocinjat svaki moj upit kad nesto kupujem?

4 0 hvala 0
16 godina
Pixel kaže...

koliko se samo znanja, novaca, vremena i truda trosi da bi se kupca obanulo i navelo da kupi neko sr.nje koje mu ne treba.

digitalni marketinge je postao toliko agresivan, toliko zatrpao internet spamom i smećem, toliko iritora korisnike da mi je toliko drago ako to sve propadne  i napokon skuže da je to kontraproduktivno i neisplativo

Neće propasti, naprotiv - sad će putem GEO umjesto SEO još dobiti na vjerodostojnosti u očima potrošača jer je AI rekao da je njihov proizvod najbolji

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice