razmišljam o kupovini PC-a i onda sva ova poskupljenja i odlučim na PS 5 pro...izgleda da PS4 pro se bude kotrljao do 2030...odnosno dok ne dođe novi XBOX
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tooooooooooo!!!!!
Cista logika
razmišljam o kupovini PC-a i onda sva ova poskupljenja i odlučim na PS 5 pro...izgleda da PS4 pro se bude kotrljao do 2030...odnosno dok ne dođe novi XBOX
Kako idu stvari nece biti novog Xboxa, sve ce biti terminal i mjesecna pretplata.
Kako idu stvari nece biti novog Xboxa, sve ce biti terminal i mjesecna pretplata.
Novi Xbox bi trebao doći u 2027. I cijena če bit paprena 999 $, bit če hybrid PC-a sa Win i Xboxa
No kupio sam PS4 i kreknuo i sad ne znam što bi igrao na njemu jer su sve PS igre iste: 3rd person nešto gdje je bit igre savladati upotrebu kontrolera a ne uživati u svijetu igre
hvala...sony...onda lipo uzmemo PC...i onako nisam upalio ps4 pro od rujna 2024...promjena životne sredine...pa je sve to na čekanju...tako dok ja odradim zaostatke na ps4 pro...već će doći rtx 6060...1920x1080 sve na max već sada izgleda vrhunski...tako da je samo stvar rezolicije...koja ovisi o dijagonali i udaljenosti
rtx5070 ide za 650E...znači za cijenu ps5 pro od 900E...imaš rtx 5070 i odgovarajući CPU
sony još jednom hvala ča me vraćaš među master race
Sreća da ti ne treba više matična ploča, kućište, hladnjak za proc, a i RAM, koji je I tako sad ultra povoljan pa i ne igra toliko u cijeni.
Pretpostavljam da uz grafu dijele i kontrolere?
Sreća da ti ne treba više matična ploča, kućište, hladnjak za proc, a i RAM, koji je I tako sad ultra povoljan pa i ne igra toliko u cijeni.
Pretpostavljam da uz grafu dijele i kontrolere?
mislio sam na glavne komponente...rađe dam 1500E ako triba za PC nego iz dišpeta ps5 pro za 900E...na to malo onih hmhmhmhm igara i nadoknadimo
Ako ideš u komplet novi PC, neka solidna mid range kanta za FHD (QHD) igranje dođe preko 2000 eura.
Ko da kažeš neću kupit novi Hyundai kad za iste pare mogu kupiti motor i kočnice od BMW-a. Besmisleno.
Ako danas pokuša složiti PC koji dobro vrti igre platiti ćeš puuuno više od 999€.
Zamisli PC za rad i Xbox za igre, u jednom, a povoljno!
da mi gori nebi sad uzeo...ps4 pro spojen na sony lcd flagship iz 2019 od 65" meni izgleda vrhunski...eto takav set-up već 18 mjeseci stoji ugašen...jerbo sam od njega udaljen 300km i trenutna lokacija ne dopušta preseljenje...pa smo u stanju mirovanja...sve dok ne riješim zaostatke sa četvorke nije me briga za nasljednika...prema optimističnim prognozama od toga prije BF 2027 neće biti ništa...
The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Sony: moramo podići cijenu konzole kako bi i dalje radili genijalne, kreativne, odlične singleplayer igre po kojima smo i poznati.
Isto Sony: Napraviti ćemo 20 Live Service igara i sve će biti uspješne. Ionako nitko više ne igra singleplayer igre.
Mogu glumatati koliko žele, ali valjda je svima jasno da je ovo poskupljenje samo djelomično uzrokovano globalnom situacijom. Ulupali su previše u Live Service, izgubili stotine milijuna dolara, ugasili studije i podijelili tisuće otkaza. I sad neka ja platim 100€ više za njihovu konzolu.
How yes no. Ako je i bila neka sitna šansa da idem u trade PS5 za PS5 PRO sad sigurno neće biti ništa od toga.
Temu pozivnica: https://temu.to/m/u9kmi7rv2wy Kod za -30% za nove korisnike: aam11835
Plejka 5 je super tko ju je Jailbreakao. Toliko igara ima sada da imam šta igrati naredne 2g.
Sony: moramo podići cijenu konzole kako bi i dalje radili genijalne, kreativne, odlične singleplayer igre po kojima smo i poznati.
Isto Sony: Napraviti ćemo 20 Live Service igara i sve će biti uspješne. Ionako nitko više ne igra singleplayer igre.
Mogu glumatati koliko žele, ali valjda je svima jasno da je ovo poskupljenje samo djelomično uzrokovano globalnom situacijom. Ulupali su previše u Live Service, izgubili stotine milijuna dolara, ugasili studije i podijelili tisuće otkaza. I sad neka ja platim 100€ više za njihovu konzolu.
How yes no. Ako je i bila neka sitna šansa da idem u trade PS5 za PS5 PRO sad sigurno neće biti ništa od toga.
Rekoh davno, od kada su Amerima prepustili PS diviziju, tako je i samo krenulo blagim downfall-om.
P.S. slažem se sa navedenim.
Naravno. I činjenica da više nemaju pravu konkurenciju u vidu Microsofta. Da je Xbox jak, Sony bi sada snižavao cijenu. Ovako teret troškova i loših poslovnih odluka prebacuju na potrošače.
Ma i dalje je to prihvatljivo za sve što nudi. Odavno bi ga uzeo, ali nekako sam se odvikao od igranja, a pogotovo konzola i modernih naslova. Za moje potrebe (igre ne novije od 2010.) dovoljan je i običan laptop :)
Naravno. I činjenica da više nemaju pravu konkurenciju u vidu Microsofta. Da je Xbox jak, Sony bi sada snižavao cijenu. Ovako teret troškova i loših poslovnih odluka prebacuju na potrošače.
Osim što je Xbox slab pa svejedno dižu cijene.
Svejedno, šteta što je Xbox prdnuo, Sonyu treba ozbiljna konkurencija za dobrobit sviju.