Sony osjetno podiže cijene PlayStationa 5

poruka: 22
|
čitano: 6.782
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony osjetno podiže cijene PlayStationa 5".
8 godina

razmišljam o kupovini PC-a i onda sva ova poskupljenja i odlučim na PS 5 pro...izgleda da PS4 pro se bude kotrljao do 2030...odnosno dok ne dođe novi XBOX

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Tooooooooooo!!!!!

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
3 0 hvala 0
4 godine

Cista logika

1 0 hvala 0
11 godina
Re: Sony osjetno podiže cijene PlayStationa 5
HCMAA kaže...

razmišljam o kupovini PC-a i onda sva ova poskupljenja i odlučim na PS 5 pro...izgleda da PS4 pro se bude kotrljao do 2030...odnosno dok ne dođe novi XBOX

Kako idu stvari nece biti novog Xboxa, sve ce biti terminal i mjesecna pretplata.

14 godina
pravi_covijek kaže...
HCMAA kaže...

Kako idu stvari nece biti novog Xboxa, sve ce biti terminal i mjesecna pretplata.

Novi Xbox bi trebao doći u 2027. I cijena če bit paprena 999 $, bit če hybrid PC-a sa Win i Xboxa

Super Maria su stvorili Japanci,Talijan je a govori Engleski, kompanija mu ima urede u Americi, trči kao Ruski atletičar i skuplja novčiće kao Židov! Ne budimo rasisti budimo kao Mario!
18 godina
Srećom pa ne kupujem PS5

No kupio sam PS4 i kreknuo i sad ne znam što bi igrao na njemu jer su sve PS igre iste: 3rd person nešto gdje je bit igre savladati upotrebu kontrolera a ne uživati u svijetu igre

2 0 hvala 0
8 godina

hvala...sony...onda lipo uzmemo PC...i onako nisam upalio ps4 pro od rujna 2024...promjena životne sredine...pa je sve to na čekanju...tako dok ja odradim zaostatke na ps4 pro...već će doći rtx 6060...1920x1080 sve na max već sada izgleda vrhunski...tako da je samo stvar rezolicije...koja ovisi o dijagonali i udaljenosti

rtx5070 ide za 650E...znači za cijenu ps5 pro od 900E...imaš rtx 5070 i odgovarajući CPU

sony još jednom hvala ča me vraćaš među master race

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2026 11:45 (HCMAA).
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
I onda zalijepiš CPU na tu grafu i fino igraš, baš je dobro to osmišljeno.

Sreća da ti ne treba više matična ploča, kućište, hladnjak za proc, a i RAM, koji je I tako sad ultra povoljan pa i ne igra toliko u cijeni.

Pretpostavljam da uz grafu dijele i kontrolere?
8 godina
Chronosus kaže...
I onda zalijepiš CPU na tu grafu i fino igraš, baš je dobro to osmišljeno.

Sreća da ti ne treba više matična ploča, kućište, hladnjak za proc, a i RAM, koji je I tako sad ultra povoljan pa i ne igra toliko u cijeni.

Pretpostavljam da uz grafu dijele i kontrolere?

mislio sam na glavne komponente...rađe dam 1500E ako triba za PC nego iz dišpeta ps5 pro za 900E...na to malo onih hmhmhmhm igara i nadoknadimo

6 godina

Ako ideš u komplet novi PC, neka solidna mid range kanta za FHD (QHD) igranje dođe preko 2000 eura.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2026 17:50 (NoDe31).
Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
Šta znači glavni dijelovi? RAM te košta više neg CPU pa nisi spominjao.

Ko da kažeš neću kupit novi Hyundai kad za iste pare mogu kupiti motor i kočnice od BMW-a. Besmisleno.
4 godine
Ram te kosta vise nego slabo rabljeni PS5

0 0 hvala 0
13 godina
Ako bude tako (Xbox za 999e), odmah kupujem!
Ako danas pokuša složiti PC koji dobro vrti igre platiti ćeš puuuno više od 999€.
Zamisli PC za rad i Xbox za igre, u jednom, a povoljno!
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2026 10:07 (Lanko).
8 godina
gnautix kaže...
Ram te kosta vise nego slabo rabljeni PS5

da mi gori nebi sad uzeo...ps4 pro spojen na sony lcd flagship iz 2019 od 65" meni izgleda vrhunski...eto takav set-up već 18 mjeseci stoji ugašen...jerbo sam od njega udaljen 300km i trenutna lokacija ne dopušta preseljenje...pa smo u stanju mirovanja...sve dok ne riješim zaostatke sa četvorke nije me briga za nasljednika...prema optimističnim prognozama od toga prije BF 2027 neće biti ništa...

18 godina
Lanko, ja ću ti izazvat ovakvo razmišljanje s time da ako svejedno trebaš dobar komp za rad, jedina razlika je GPU pa se umjesto low-mid uzme mid-high. I ostane ti jeftiniji SW, besplatan cloud save i MP. Već dugo kako sam prodao PS5 i meni računica jako štima.
The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2026 12:47 (Lovac).
15 godina

Sony: moramo podići cijenu konzole kako bi i dalje radili genijalne, kreativne, odlične singleplayer igre po kojima smo i poznati.

Isto Sony: Napraviti ćemo 20 Live Service igara i sve će biti uspješne. Ionako nitko više ne igra singleplayer igre.

Mogu glumatati koliko žele, ali valjda je svima jasno da je ovo poskupljenje samo djelomično uzrokovano globalnom situacijom. Ulupali su previše u Live Service, izgubili stotine milijuna dolara, ugasili studije i podijelili tisuće otkaza. I sad neka ja platim 100€ više za njihovu konzolu. 

How yes no. Ako je i bila neka sitna šansa da idem u trade PS5 za PS5 PRO sad sigurno neće biti ništa od toga. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Za PS5 ionako nema nekih dobrih igara barem ove koje ja igram, tako da mi PS5 ni nije neka zelja za kupiti osim ako gta 6 ne bude drasticno kasnio za PC
Temu pozivnica: https://temu.to/m/u9kmi7rv2wy Kod za -30% za nove korisnike: aam11835
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Plejka 5 je super tko ju je Jailbreakao. Toliko igara ima sada da imam šta igrati naredne 2g.

0 0 hvala 0
7 mjeseci
Hexfire kaže...

Sony: moramo podići cijenu konzole kako bi i dalje radili genijalne, kreativne, odlične singleplayer igre po kojima smo i poznati.

Isto Sony: Napraviti ćemo 20 Live Service igara i sve će biti uspješne. Ionako nitko više ne igra singleplayer igre.

Mogu glumatati koliko žele, ali valjda je svima jasno da je ovo poskupljenje samo djelomično uzrokovano globalnom situacijom. Ulupali su previše u Live Service, izgubili stotine milijuna dolara, ugasili studije i podijelili tisuće otkaza. I sad neka ja platim 100€ više za njihovu konzolu. 

How yes no. Ako je i bila neka sitna šansa da idem u trade PS5 za PS5 PRO sad sigurno neće biti ništa od toga. 

Rekoh davno, od kada su Amerima prepustili PS diviziju, tako je i samo krenulo blagim downfall-om. 
 P.S. slažem se sa navedenim.

8 godina
Hexfire kaže...

Naravno. I činjenica da više nemaju pravu konkurenciju u vidu Microsofta. Da je Xbox jak, Sony bi sada snižavao cijenu. Ovako teret troškova i loših poslovnih odluka prebacuju na potrošače. 

15 godina

Ma i dalje je to prihvatljivo za sve što nudi. Odavno bi ga uzeo, ali nekako sam se odvikao od igranja, a pogotovo konzola i modernih naslova. Za moje potrebe (igre ne novije od 2010.) dovoljan je i običan laptop :)

1 0 hvala 0
15 godina
Vandit kaže...

Naravno. I činjenica da više nemaju pravu konkurenciju u vidu Microsofta. Da je Xbox jak, Sony bi sada snižavao cijenu. Ovako teret troškova i loših poslovnih odluka prebacuju na potrošače. 

Osim što je Xbox slab pa svejedno dižu cijene. 

Svejedno, šteta što je Xbox prdnuo, Sonyu treba ozbiljna konkurencija za dobrobit sviju.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice