Još da maknu televizije...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
daci sa svojim entry opremom essential je to najbolje riješila...nema "televizije"...ali ako hoćeš možeš spojiti koju god hoćeš dimenziju
budaletine isprid sebe imaju televiziju ali ih to i dalje ne sprečava da koriste mobitel u ruci tijekom vožnje...neznajuči da mogu spojiti svoj skupi mobitel na televiziju i bežično razgovarati..i sad je kriv AI ča budaletina je i dalje budaletina
Još da maknu televizije...
virtualni cockpit treba maknut, ali ne vidim zašto bi micali navigaciju pod uvjetom da ima i fizičke tipke
vicious
daci sa svojim entry opremom essential je to najbolje riješila...nema "televizije"...ali ako hoćeš možeš spojiti koju god hoćeš dimenziju
budaletine isprid sebe imaju televiziju ali ih to i dalje ne sprečava da koriste mobitel u ruci tijekom vožnje...neznajuči da mogu spojiti svoj skupi mobitel na televiziju i bežično razgovarati..i sad je kriv AI ča budaletina je i dalje budaletina
E TO mi je smiješno/tužno; ono vozi Q8, TV ko u prosječnom 90-e dnevnom boravku i mob na uhu ili tipka... I naravno, vozi vrlujdajuć u traci 50 do 70 tamo gdje je 9 banki.
da, čim deblje "avto" to veća vjerojatnost krkana da unakrsno drži mob preko face na nasuprotnom uhu...
Oni su nanijeli štetu brendu kada su počeli u EV ugrađivati ekrane od 10" sa 4" bezela, sa uporabljivih 10 FPS-a na hardwareom mobitela iz 90ih i infotainment sustavom koji bi prosječan FERovac sa LLMom napravio 800x intuitivnije.
Touch gumbi koji to nisu su samo šlag na torti.
Pazi ti taj bezobrazluk: nanijeli štetu brendu. Brendu!?
Kog boli racku za brend, debili otkačeni od stvarnosti?
Te retardirane aute ste uvaljivali ljudima i uzimali im novac, njima ste nanijeli štetu, jbe nam se za vaš brend. Slobodno crknite i vi direktori i vaš brend, samo nam dajte normalne aute.
Gledam te!
Mazda 3 još ima analognu ploču.
negdje sam pročitao da je razlika u cijeni tipke - kapacitivne pram "kliketuše" 100% - dakle dvostruko skuplja kliketuša...
ali ostatak je isti, pa za tih 10-15 tipki (na volanu imam 8 kliketuša i 2 klackalice koje imaju i pritisak uz +/-) se isplati sježit sigurnost upravljanja - i s kliketušama mi se znalo dogoditi da aktiviram tempomat na zadnju brzinu dok motam volan po zavojima, ne želim ni misliti kako je s dodirnim tipkama ?!?
To tako bude kad menadžeri ne slušaju svoje zaposlenike. Dovoljan je samo jedan sa pretjeranim samopouzdanjem, koji ne trpi nikakvu kritiku svojih ideja. Sjetimo se npr. Stevea Ballmera i njegovog user interfacea za Windows 8.
Bi li bilo izvedivo napraviti ekran na dodir i na njemu naljepit kontakt gumu koja izgleda kao tipke? Izvedivo to ili ne?
Nadam se da će EU ovdje nešto poduzeti, iako se ne sjećam nekih pametnih regulativa od USB-C na iPhoneu 
Evo baš sam prošli tjedan letio preko oceana i ti sustavi su grozni kad ostare, jedva tipkaš na njih. Baš me zanima kako će moderni infotainmenti funkcionirati za 10 godina. Pa vjerojatno i neće, ili ga skupo mijenjaj ili kupuj novi, a naš mindset će ići u smjeru da će 10 godina star auto biti za otpad. Danas još možemo voziiti 20 godina stare aute.