Vala i narod svakakvog sranja trpi.
Kamo srece da i mi ostali imamo malo Francuske volje za protestima.
I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
Vala i narod svakakvog sranja trpi.
Kamo srece da i mi ostali imamo malo Francuske volje za protestima.
I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
Dobra ideja, i meni je već tako nešto odavno palo na pamet. Neki vozači svjesno se odupiru adaptaciji da upravljaju transportnim sredstvima u civiliziranim uvjetima.
Mada bi u pravom američkom duhu bilo da se prekršitelje jednostavno upuca u nogu kojom stišću gas 
Dobra ideja, i meni je već tako nešto odavno palo na pamet. Neki vozači svjesno se odupiru adaptaciji da upravljaju transportnim sredstvima u civiliziranim uvjetima.
Mada bi u pravom američkom duhu bilo da se prekršitelje jednostavno upuca u nogu kojom stišću gas 
Ideš me zgazit, you gone
Ok, ograničiš mu na 100 i on vozi 80 u zoni gdje 40 dozvoljeno.
Riješiš to na skandinavski način da je kazna postotak plače, ili kao kanada da mu je osiguranje za auto doživotno skuplje za x%.... ili najlogičniji način bi bio da auto glede na znakove o ograničenju brzine ograniči max brzinu auta.
Ok, ograničiš mu na 100 i on vozi 80 u zoni gdje 40 dozvoljeno.
i onda propčitaš članak, recimo ovaj dio...
Slična tehnološka rješenja za "oduzimanje gasa" već se koriste u Europi – primjerice u Nizozemskoj i Švedskoj gdje su automobili primorani usporiti u pješačkim zonama i blizinama škola.
...i skužiš da ograničenje može biti prilagodljivo
interview sa serijskim prekršiteljem iz RH:
- kako vam je ime?
- Rambo Oršoš
- što ako uvedu kaznu kao postotak plaće, kao u skandinavskim zemljama?
- baš me briga, nemam plaća, nisam ja skardinavija
- ako ako prekršiteljima poput vas poskupi osiguranje?
- šta me briga, nemam ogusi..osugiranje to.
- priča se da će možda postavljati limitatore na aute pa neće moći ići brže od dozvoljenog
- nema problem, ima pet, ne... šes! Ima šes auto u dvorište, samo ne znam kojće daupali
- kako će vas onda kazniti ili obuzdati?
- ne sme mene. Odmah poludim i prebijem i njega i sebe i žena i deca i pucam po nasilje iz kalašnjikov.
interview sa serijskim prekršiteljem iz RH:
- kako vam je ime?
- Rambo Oršoš
- što ako uvedu kaznu kao postotak plaće, kao u skandinavskim zemljama?
- baš me briga, nemam plaća, nisam ja skardinavija
- ako ako prekršiteljima poput vas poskupi osiguranje?
- šta me briga, nemam ogusi..osugiranje to.
- priča se da će možda postavljati limitatore na aute pa neće moći ići brže od dozvoljenog
- nema problem, ima pet, ne... šes! Ima šes auto u dvorište, samo ne znam kojće daupali
- kako će vas onda kazniti ili obuzdati?
- ne sme mene. Odmah poludim i prebijem i njega i sebe i žena i deca i pucam po nasilje iz kalašnjikov.
Takve je najlakše riješiti. Problem su oni "iz uglednih obitelji".