Ne bi bilo loše 👍
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Ne bi bilo loše 👍
Naaah. Sve već viđeno na cestovnjacima, jes' da su top materijali, ali ništa zbilja inovativno, štoviše sve u skladu s UCI pravilima, čini mi se. Rade tako ponekad bicikle već odavno i BMW, Ferrari, Peugeot, Mercedes itd. u malim serijama čisto za reklamu. Dizajnersko preseravanje, ako se mene pita. I pretjerano preskupo.
Smiješan članak. Ovo je Factor One biciklo sa naljepnicom Bugatti. I apsolutno ništa više vrijedno spomena.
Smiješan članak. Ovo je Factor One biciklo sa naljepnicom Bugatti. I apsolutno ništa više vrijedno spomena.
Pa neke komponente su tu malo redizajnirane/poboljšane (istinabog i van UCI gabarita), ali da, u biti to je Factor One. Za 3-4x veću cijenu 
https://www.bikeradar.com/news/2026-bugatti-factor-one
Zapravo čudi me nemaštovitost konstruktora čak i kad im se da mašti na volju, kako se ko pijani plota drže klasičnih dizajna.
Ja bih recimo išao u ovom smjeru:
(ali naravno, radi se o prodaji branda, ne o poboljšavanju funkcionalnosti)
Zapravo čudi me nemaštovitost...
-ma ima tu beskonačno mogućnosti, .. npr servo, klima, podesivi sicevi+grijani, minibar, entertajment, wifi.. + mali praktični švic-nožić-ključ-vadičep-kompas.. da se nađe pri ruci.. i to sve kao dodatna oprema naspram koje ovih dvadesetak tisuća ispadne sića :)) .. npr sic-'dvosjed'.. ne za dvoje, nego ono drugo.. :)) uz model za časne s klasičnim zvoncem..
-npr kočnice od slonovače, posrebreno ili 14karatno zlato, pa do specijalnog izolirbanda od kevlara kojim se omota kabel-žica kočnice, žbice petokrake-šestokrake-četvero.. za sve vjere-idelologije, klero-fašo-komu-anti-istok-zapad-hindu-krišnu-jingjang.. nema što nema, + u bojama + glos-mat + texure hrasta-mramora itd. itd..
-beskonačne mogućnosti marketinga, prodaje muda pod bubrege ili magle.. npr guma s mirisom gume .. ili nekim drugim, onaj mali borić-miris-odor.. npr guma s mirisom pizze-ćevapa-jagode.. kao žvake ili čips, nema razloga isto ne ponuditi u gumi ili bicu-sicu, svemu.. uključivo maglenke i bubrežnjake, motorističke, kožne, umjetna eko koža, prirodna, od kože endemičnih biljaka ili životinja, gljiva, tigrova, kokoši.. zeleni-eko akrilik itd..
-bugatti-rimac? .. nije li rimac prodao (ili što već..) bic-biz-grejp?.. možda ovo radi u fušu? možda prodaje ostatak sa skladišta .. :)
-bugatti-rimac? .. nije li rimac prodao (ili što već..) bic-biz-grejp?.. možda ovo radi u fušu? možda prodaje ostatak sa skladišta .. :)
Nah, Rimčevi elektrocikli su monstrumozno nepraktične i preskupe tvorevine (kao i obično), bio promotivni video na YT gdje se jedna inače certificirana MTB natjecateljica skršila čisto kežual vozeći kroz Žumberak jedno od tih njegovih čudovišta.
Naaah. Sve već viđeno na cestovnjacima, jes' da su top materijali, ali ništa zbilja inovativno, štoviše sve u skladu s UCI pravilima, čini mi se. Rade tako ponekad bicikle već odavno i BMW, Ferrari, Peugeot, Mercedes itd. u malim serijama čisto za reklamu. Dizajnersko preseravanje, ako se mene pita. I pretjerano preskupo.
Meni ovo ne izgleda kao da je u skladu s UCI pravilima, (max širina prednje vilice 115mm).
Peugeot je genuine proizvođač bicikala.
Meni ovo ne izgleda kao da je u skladu s UCI pravilima, (max širina prednje vilice 115mm).
Peugeot je genuine proizvođač bicikala.
Tako je, i u idućem postu sam se ispravio (ak baš moramo biti toliko precizni - ono, par milimetara sim-tam za jedva mjerljivo poboljšanje aerodinamike), ali razlika je praktično nebitna, nema tu neke inovacije.
Isto kao da veliš da su za dva prsta višlje čarape neko štrumfastično odstupanje od UCI pravila