Bitcoin pao ispod 69.000 dolara zbog eskalacije su

poruka: 12
|
čitano: 1.938
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bitcoin pao ispod 69.000 dolara zbog eskalacije su".
7 godina

čemu ovakve vijesti...BTC i ostali crypto svijet već zadnjih 30 dana se muči sa cijenom ispod 70000$ za BTC...prošle sedmice je cijena neovisno o Trump SVO dosegla 74000$...da bi sad opet na ispod 70K...evo ja kupim zlato u četvrtak ujutro i popodne ode u minus 7E po gramu

kako stvari stoje idemo u stagflaciju...s jedne strane inflacija...s druge ekonomija silazno...burze u minus...smanjivanje zaposlenosti...rast nezaposlenosti...visoke kamate na obveznice guraju kamate na kredite u teško podnošljive visine...franak scenario ali sad pogađa sve neovisno o valutnim čmaramicama koje imaju u djepu

u doba recesije luksuz je na zadnjem mjestu...to znači turizam bye bye

osobno bih volio radi ovih naših oglasa di čumez na stotom katu od 20m2 traže 100000E i još smeche od agenata napišu...idealna prilika za investiciju

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
6 0 hvala 2
6 mjeseci

Upravo sto gore komentar kaze, ako se situacija ne smiri u Svijetu u iducih mjesec dana eto nas opet u krizi, ali mnogi se nadaju krizi kao i 2008 dok ova ce biti potpuno drugacija, sto znaci da nece biti jeftine nekretnine i krah trzista nekretnina, nego suprotno, cijene ce samo skociti, inflacija rasti, cijene u trgovinama rasti, proizvodnja rasti (cijenovno) i ne pise nam se dobro :S a izmedju ostalog i kripto ce biti u padu kao i zlato.

One Man Games

1 0 hvala 0
14 godina
Re: Bitcoin pao ispod 69.000 dolara zbog eskalacij
OMG_Studio kaže...

Upravo sto gore komentar kaze, ako se situacija ne smiri u Svijetu u iducih mjesec dana eto nas opet u krizi, ali mnogi se nadaju krizi kao i 2008 dok ova ce biti potpuno drugacija, sto znaci da nece biti jeftine nekretnine i krah trzista nekretnina, nego suprotno, cijene ce samo skociti, inflacija rasti, cijene u trgovinama rasti, proizvodnja rasti (cijenovno) i ne pise nam se dobro :S a izmedju ostalog i kripto ce biti u padu kao i zlato.

Istina, al opet onda koji kc ???

Nabit će cijene koje nitko neće moći plaćati. Kad uzmeš koliki je medijan plaće i cijena kvadrata ja stvarno ne znam tko danas kupuje stanove osim banaka.

A sad ironično- pajdo mi u Lilu (Francuskoj), stanovi (60 kvadrata +) oko 100 000 eura i to u finim kvartovima.

Voda ide do vrha dok se ne prelije. Ovo je već full nerealno.

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2026 20:32 (DarthMarkus).
7 godina
DarthMarkus kaže...

Nabit će cijene koje nitko neće moći plaćati. Kad uzmeš koliki je medijan plaće i cijena kvadrata ja stvarno ne znam tko danas kupuje stanove osim banaka.

A sad ironično- pajdo mi u Lilu (Francuskoj), stanovi (60 kvadrata +) oko 100 000 eura i to u finim kvartovima.

Tko to nece moci placati ? Ici ce seoba, ako krene ovo zlo dolje, a oni imaju hrpetinu para. Nece moci placati oni koji ni danas ne placaju. 

Ovdje u Irskoj prognoziraju da ce porasti nekretnine 30% u slijedecih samo nekoliko godina. Ulazu americki fondovi, grade se stanovi, ali ne za prodaju vec za iznajmljivanje, odnosno skupljanje vrhnja. Kakva Francuska i Lille. Tko zeli uopce zivjeti u Francuskoj s Arapima i okruzen mafijom ?!?! Cuj to fini kvartovi tamo, mozes misliti. Pusti dijete van kada padne mrak pa da vidis kako je to "fin" kvart.

16 godina
Uzrok rata je pad Bitcoina, jer je on prvi počeo da pada pa je onda rat počeo.

0 0 hvala 0
16 godina
Kad krene da Bitcoin raste onda će biti razlog zbog rata jer ljudi ne vjeruju dolaru. Najlakše je izmisliti razlog.

3 0 hvala 1
7 godina

evo BTC na 67K...zlato na 116 po gramu...dionice isto sad idu u crveno...ako trump ostvari prijetnju nočas...ode sve u MP3

bome će biti pucanja raznih balona...kod nas nekretinski...turistički...tamo preko bare mogao bi puknuti AI balon

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2026 8:16 (HCMAA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 mjeseci
SamoPitam3 kaže...
DarthMarkus kaže...

Tko to nece moci placati ? Ici ce seoba, ako krene ovo zlo dolje, a oni imaju hrpetinu para. Nece moci placati oni koji ni danas ne placaju. 

Ovdje u Irskoj prognoziraju da ce porasti nekretnine 30% u slijedecih samo nekoliko godina. Ulazu americki fondovi, grade se stanovi, ali ne za prodaju vec za iznajmljivanje, odnosno skupljanje vrhnja. Kakva Francuska i Lille. Tko zeli uopce zivjeti u Francuskoj s Arapima i okruzen mafijom ?!?! Cuj to fini kvartovi tamo, mozes misliti. Pusti dijete van kada padne mrak pa da vidis kako je to "fin" kvart.

30% u nekoliko godina? Ja sam kucu kupio u Irskoj prije 4 godine, sada cijena iste takve kuce kao moja u ISTOM estateu koji se ove godine prosirio ide za skoro duplo vecu cijenu. Razgovarao s investitorom kaze cijene ce jos bar 50% do kraja ove godine.

One Man Games
17 godina
HCMAA kaže...

čemu ovakve vijesti...BTC i ostali crypto svijet već zadnjih 30 dana se muči sa cijenom ispod 70000$ za BTC...prošle sedmice je cijena neovisno o Trump SVO dosegla 74000$...da bi sad opet na ispod 70K...evo ja kupim zlato u četvrtak ujutro i popodne ode u minus 7E po gramu

kako stvari stoje idemo u stagflaciju...s jedne strane inflacija...s druge ekonomija silazno...burze u minus...smanjivanje zaposlenosti...rast nezaposlenosti...visoke kamate na obveznice guraju kamate na kredite u teško podnošljive visine...franak scenario ali sad pogađa sve neovisno o valutnim čmaramicama koje imaju u djepu

osobno bih volio radi ovih naših oglasa di čumez na stotom katu od 20m2 traže 100000E i još smeche od agenata napišu...idealna prilika za investiciju

Ti si hrabar da kupuješ sad, kad je sve neizvjesno.

Ja čekam jači pad burzi, znači sve, zlato,srebro, btc pogotovo.

U prijevodu, dno bear marketa.

Na zadnjem dnu sam uspjel ulovit Solanu na 24 dolara, onda je još pala na 19 dolara...

8 godina
danko99 kaže...
HCMAA kaže...

Na zadnjem dnu sam uspjel ulovit Solanu na 24 dolara, onda je još pala na 19 dolara...

I pretpostavljam da imaš malog Nostradamusa pored sebe koji ti šapće financijske tajne i točno znaš kad je sve na dnu ali vrhu jel da? Ajde podjeli i sa nama te tajne, nemoj bit škrt!

18 godina

ne kuzite vi te cikluse, nevjerojatni ste

sad smo u cetvrtom ciklusu koji vuce rep otkad je cijena bila 120k.

onda je isao halving, pa onda ide staking, sad kad je cijena na ugrubo 50% ATH sad je tu rezist point do iduceg ciklusa koji ce pocet krajem godine i onda idemo na novi ATH.

nakon toga ide opet istresanje slabih ruku, ostajanje najjacih i novi halving di ce se rezist point pomaknut u korist onima koji su long na BTC.

kaj je najbolje onaj ko drzi dio u stablecoin taj moze peggat do iznemoglosti jer je dolar jako pao u odnosu na euro i odnos stakinga izmedju BTC i ETH ce mu donijet solidnu extra zaradu bez da ista dirne.

problem jedino moze biti gas price (ne cijena pravog katarskog plina huehue nego ETH gas fee) al i to se da rijesiti preko inverznog stakinga ako dovoljno dugo drzis.

ako pratis 1-hour-candles tu ti je najbolji pokazatelj u kojem smjeru ide i ako ne vidis kaj se dogadja onda ne znam kaj bi ti reko, ispadas tipican npc koji samo sve stavlja u ETF i prst u uho

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2026 11:18 (nixass).
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
danko99 kaže...
HCMAA kaže...

nisam ja hrabar...nego u jednom trenutku moraš uči...na vlastitim bolnim iskustvima sam valjda štogod naučio...pa opet evo sam se "zahebao" u prošli četvrtak...ustvari sam se "zahebao" već kod prve kupovine zlata 28.siječnja...umisto da kupujem usitno ja opalim malo više radi škrtarenja oko spread-a...tako i u četvrtak radi khurchevih 20 eura...umisto 10 grama ja uzeo 20 grama...a mogao sam prvo 10 i onda nako tih 5 sati i pada od 7E uzeti još 10 grama

kupujući usitno imam više streljiva na raspolaganju za kontrolu štete...mi sad idemo prema scenariju u kome ako pacijentu ne izvadimo tumor...100% umire...ali ako izvadimo 90% umire...i sad je tu tih 10%

tako da sad se strogo držim discipline od 10 grama na svakih 5E pada...pa tako dok zlatu ne padne cijena na NULU...a jednostavno ne može ići toliko nisko jerbo u tom slučaj je i onako svejedno...ova nam civilizacija onda odlazi u K

bila je situaci i prije ove trumpove pustolovine da je zlato sa 150 otišlo na 120 i onda je tih 120 trajalo dab 5minuta i onda natrag na 130...i za par dana nadomak rekordnih 150...znači za par dana digneš 10-15% za ništa

irancima i irankama sad puno vrijedi BTC kad su već skoro 30 dana u internet zamračenju...zlaja i u mraku je zlatnog sjaja

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice