Neki korisnici napuštaju ChatGPT i prelaze na Clau

poruka: 15
|
čitano: 7.536
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Neki korisnici napuštaju ChatGPT i prelaze na Clau".
13 godina

Gemini > ...

4 0 hvala 0
11 godina

Koristim vecinom Gemini, a ChatGPT i Copilot samo kad me zanima sto oni misle o nekoj mozda vaznijoj stvari

0 0 hvala 0
14 godina

Nije problem ograničenje ngo koliko razmjena zahtjeva moraš obaviti da dobiješ rezultat koji si tražio prvim zahtjevom.

Npr. neki dan tražio tekst pjesme jedne grupe .. onako bezveze .. tek nakon 10 zahtjeva sam dobio što sam tražio .. a dotle sam dobio tri izmišljene pjesme i 7 odgovora tipa "možda nisam uzeo u obzir" ili "možda sam malo halucinirao"

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2026 10:31 (GoChiLLe).

1 0 hvala 0
18 godina
Re: Neki korisnici napuštaju ChatGPT i prelaze na
Ostajem na Copilotu jer mi je ugrađen u internet preglednik.

0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam prešao u Jehovine svjedoke. 

20 0 hvala 0
16 godina
rjakopec kaže...

Ja sam prešao u Jehovine svjedoke. 

I kaj onda? Dođeš do vratiju i ne znaš kaj dalje kad te puste nutra? :D

4 godine

Kad pogledam još krajem prošle godine sam rondao samo na gooletu za razne savjete, a danas su to ChatGPt i Gemini free.

Kao da svaki dan dobivaju tone novih korisnih podataka, tako brzo napreduju.

合気道 五段
Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
Napavio jedan upit na njemu radi ovog članka i mogu reći veoma ružan font i nepregledan tekst.
Koristio sam chatGPT dok se gemini nije popravio.
Gemini je budućnost jer nije bitno da li je baš najbolji nego pristupačnost tj. nalazi se i na google pretrazi, androidu i google ima infrastrukturu i novac dok drugi žive samo od AI pa je samo pitanje kad će većina drugih da bankrotiraju.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2026 10:06 (arcane).

1 0 hvala 0
21 mjesec
Perplexity, dok se još mogu naći kodovi od 2-3€ za 12mj. Kad tog ne bude onda vjerovatno će i Gemini Free biti dobar :D
127.0.0.1
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Zemljanin kaže...

Koristim vecinom Gemini, a ChatGPT i Copilot samo kad me zanima sto oni misle o nekoj mozda vaznijoj stvari

mda, 'oni' misle

17 godina
GoChiLLe kaže...

Nije problem ograničenje ngo koliko razmjena zahtjeva moraš obaviti da dobiješ rezultat koji si tražio prvim zahtjevom.

Npr. neki dan tražio tekst pjesme jedne grupe .. onako bezveze .. tek nakon 10 zahtjeva sam dobio što sam tražio .. a dotle sam dobio tri izmišljene pjesme i 7 odgovora tipa "možda nisam uzeo u obzir" ili "možda sam malo halucinirao"

Od lyricsa nista zbog medijskih i produkcijskih kuca....  u pocetku je radilo besprijekorno,a sada se na to pozivaju i vec su pocele tuzbe. Tako da je normalno da ti tu ne moze puno pomoci.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
17 godina
Neki dan sam trebao napisati bitan mail. Ubacio sam isti prompt u GPT i Gemini (obe plaćene verzije).
GPT je dao bolji rezultat, moram priznati. Ali stvar je u tome da ja svakako taj mail moram izmijeniti i prilagoditi, tako da mi nije uopće bitno što je Gemini lošiji. Struktura maila koje su napisali AI je bila slična, a nakon mojih izmjena taj tekst više ne sliči na ono što su originalno izbacili.
Za ovakvu upotrebu, razlika u kvaliteti je deal breaker samo onome tko želi kopirati rezultat, tj. ne koristi AI kao alat, nego zamjenu za vlastitu inteligenciju.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2026 6:46 (mateo).

0 0 hvala 0
17 godina
@yoko999 tako i ja. Odnisno prvo od HT-a. Sad revolut premium od žene.
16 godina

Znaci nitko na claude? 

0 0 hvala 0
17 godina

Firma je uzela pretplatu na chatgpt i na claude. Claude code je spojen na repo tak da zna jbg sve, ali iskreno, meni olaksava posao, kam ide code, bas me boli briga, niti je moja aplikacija niti je moja firma xD 

kak mi se cini, dani u IT-u su nam odbrojani, pa nek barem onda bude s cim manje stresa :D

i da, claude mi je bolji od chatgpta za posao, ali koristim i chat za razne stvari... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2026 7:35 (Blade18).
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice