Cijene goriva probile rekorde: Evo koliko od danas

poruka: 32
|
čitano: 13.138
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Cijene goriva probile rekorde: Evo koliko od danas".
17 mjeseci
Re: Cijene goriva probile rekorde: Evo koliko od d
"Navodno americka mornarica bude otpratila tankere iz hormuza.. doduse sumnjam da ce to rijesit problem kad je dubai pod napadom i ono njihovo cvoriste".

Ovo je Trampson već demantirao sam sebe, mislim da je pisalo na index.hr da će tražiti reket, preciznije za određen iznos će američka mornarica biti pratnja brodovima.

Predivno savezničko ponašanje , znači svoje vojne baze koje su u u dometu Irana su ispraznili i svoje vojne brodove su povukli izvan dosega i prepustili "saveznike" na milost i nemilosti iranskih raketa, te saveznici troše svoje protuzračno oružje protiv Irana. Samo da se zna te radare što Iran gađa po susjednim zemljama koristiti i Izrael uz Amerika. I sad će još tražiti reket za pratnju brodova.
Već su iznošene cifre koliko su američki saveznici istrošili novca bacajući proturaketne skupe projektile na Iranske rakete , radi se o desecima milijardama dolara. A cirkus je još veći što je to je većinom kupljeno od Amera i morat će opet kupiti od Amera za ogromne cifre. Win win situacija za proizvodnju oružja.

I jedna stvar sa što se tiče dosta civilnih slučajnih pogodaka , nisu sve namjerne u takvim ratovima gdje vidimo jako malo štete na zgradi a ona izgori, greške se događaju a novinari i analitičari to ne shvaćaju. Kao što je SAD usmrtio 150 djevojčica pogotkom škole u Iranu, tako i ovdje ima dosta zalutalih raketa protuzračne obrane koje negdje moraju pasti zato što cca. više od 50% protuzračna obrana promaši, kao i dronovi koji padaju oštećeni,... rat je ultimativno sranje gdje stradaju obični ljudi.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2026 7:08 (Sirotanovic).
13 godina
Cijene goriva probile rekorde: Evo koliko od danas

znaš ono kad zagorac čuje koliko košta raketlina - joj, bogek bogek, da bar v moje dvorišče jedna hoče pasti

Moj PC  
4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice