Nizozemski ministar podigao buru izjavom da se F-3

poruka: 8
|
čitano: 2.363
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nizozemski ministar podigao buru izjavom da se F-3".
7 godina

Kao Rafali nemaju kill switch?

6 0 hvala 1
14 godina

Vjerojatno imaju, ali Francuzima kao vodećoj vojnoj sili u EU i u ovom trenutku kada se sve gura prema zajedničkoj EU vojsci i ujedinjenom tržištu kapitala ne bi trebalo biti u interesu podrivati saveznike i članove unije, barem u bližoj budućnosti.

Rijetko dobra odluka MORH-a bila je kupnja Rafalea, a dodatno sad kad je čelnik amerike obična karikatura.

Moj PC  
8 2 hvala 0
13 godina
Re: Nizozemski ministar podigao buru izjavom da se
gpd kaže...

Kao Rafali nemaju kill switch?

Ako i imaju, Francuzi bi ih aktivirali ako oni napadnu nas, što je malo vjerojatno, ili ako mi napadnemo njih, što je nevjerojatno. Dakle, nema brige.

Dok s budalom na čelu SAD-a nikad nisi siguran.

42
2 godine
Gdje postoji hardver, može se ugraditi i željeni softver. Kakav, ovisi o dubini džepova ugraditelja. A da Europi ne bi bilo pametno koristiti onaj od Putinove priležnice Trumpa, ne bi.
Mučko Đubre
Moj PC  
2 1 hvala 0
7 godina

"Vrijedi napomenuti da je Izrael trenutačno jedina zemlja koja je ispregovarala poseban ugovor, koji joj omogućuje pokretanje vlastitog softvera na floti F-35I."

Zašto nisam iznenađen?

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky

5 0 hvala 0
7 godina
Štrumpf Nazgul kaže...
Gdje postoji hardver, može se ugraditi i željeni softver. Kakav, ovisi o dubini džepova ugraditelja. A da Europi ne bi bilo pametno koristiti onaj od Putinove priležnice Trumpa, ne bi.

Da nije možda i Mileikowsky Putinova priležnica?

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
16 godina
Pa zato nam nisu dali ni da kupimo Barake jer su jos od F16 izraelci imali pristup cijelom sw.... ne bi ga ni mogli drugacije toliko modificirati....
VenAtoR#2231
16 mjeseci
Scheiße i Švabo planira kupiti f35, unatoč činjenici da ga podcjenjivački i otvoreno špijuniraju 70 godina i unatoč EU planu o novom vojnom zrakoplovu, plus taj kill svić. I još kad je Merkelica došla u Bijelu kuću Tramp se nije htio s njom rukovati.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice