Vitez sedam kraljevstava: Westeros kakav je vrijed

poruka: 8
|
čitano: 3.661
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Vitez sedam kraljevstava: Westeros kakav je vrijed".
9 godina

Iskreno, nakon Rings of Power i svega sto su napravili od te serije, ne gledam nikakve spin off-ove koji ce mi samo dizati tlak sa svojim woke glupostima i savijanjima originalnih ideja. U to mogu uracunati i Alien Earth i jos par stvari koji cu, ajde pogledati do kraja jer sam poceo p(r)atiti, ali da li mi treba jos jedna? No thx.

3 7 hvala 1
17 godina

Da je ona ljenčina završila taj jebeni Song of ice and fire možda bi dao šansu njegovom novom isprdku od serije.

A možda i ne bi sad kada sam se sjetio zadnjih sezona GoT-sa. Žali Bože potrošenog vremena. Barem me je naučilo da čekam s gledanjem kada sve sezone novih serija izađu.

Kako su samo odlične bile prve 3 i pol, 4 sezone. A ni knjige nisu bile loše, samo se debeli uljenio i uobrazio, boli ga racku više.

Moj PC  
2 6 hvala 0
17 godina

serija istovremeno ironizira vlastite reference, pa tako inspirativni trenutak u kojem Dunk, uz tonove slavne glazbene teme iz originalne serije, donese odluku o svojoj budućnosti, iznenadno prekine prizor velike nužde uz drvo.

ah da, onaj tipični wokerski cinizam gdje ništa nije sveto i u kojem se pod progresivnost gura degradacija i uništavanje just for lulz

8 2 hvala 1
12 godina

Serija je trol. Sa tom prvom scenom iskrcavanja crijeva su nas zavarali da će cijela biti u tom smeđem tonu ali srećom, nastavila je dalje u atmosferi koja priliči GoT svijetu. U originalnoj seriji se sve vrti oko plemstva, a znamo kakvo je, ozbiljno, teških tema i ponekad uštogljeno za razliku od "običnog puka" oko kojeg se događa radnja u novom serijalu. Meni je zasad odlična, bolja od zadnje dvije sezone GoT. 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

4 0 hvala 0
17 godina
Re: Vitez sedam kraljevstava: Westeros kakav je vr
Nekako se sve to toliko razvuklo da se više ni ne sjećam od čega je počelo, ni zašto bi to gledao... Šteta. Sve je otišlo nizbrdo kad su usrali kraj GoT, od tada mi nije zanimljivo...

3 0 hvala 1
15 godina

Biti bolji od zadnjih sezona GoT-a i nije neki uspjeh koliko su ih uspjeli usrati...no slažem se, za sada mi je serija i više nego dobra, potencijal je tu.

16 godina
George će raditi sve samo da ne napiše zadnje knjige.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

https://www.youtube.com/watch?v=XX0eiCjivSg 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice