WhatsApp Web dobiva glasovne i videopozive

poruka: 9
|
čitano: 3.559
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "WhatsApp Web dobiva glasovne i videopozive".
18 godina
moderator

Konačno! Ovo je posebno bitno korisnicima Linuxa, jer Whatsapp nema nativnu aplikaciju za Linux.

2 0 hvala 0
16 godina

Radi i za WhatsApp Business? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: WhatsApp Web dobiva glasovne i videopozive
Ja bi, samo, da se moze pin-at vise od 3 chata, sto je trenutno nemoguce, u biznis ili bilo kojoj drugoj verziji

0 0 hvala 0
9 godina

Hmm, zasto je ovo novost? Na whatsapp webu sam na dnevnoj bazi. U više navrata sam preslušavao i slao glasovne. Uvjeren sam da je ta opcija bila tu i prije godinu dana, ako ne i više!? Mislim da je i videopoziv bio oduvijek opcija, ali nisam nikad koristio.

Pričam o whatsappu preko browsera, aplikaciju nemam skinutu za windowse.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
moderator
birra kaže...

Hmm, zasto je ovo novost? Na whatsapp webu sam na dnevnoj bazi. U više navrata sam preslušavao i slao glasovne.

Vijest se ne odnosi na glasovne poruke, nego na glasovne i videopozive - to su potpuno različite stvari.

birra kaže...

Uvjeren sam da je ta opcija bila tu i prije godinu dana, ako ne i više!?

Krivo si uvjeren (osim ako si beta tester ili štoveć pa imaš funkcionalnost koju obični korisnici nemaju). Glasovni i videopozivi još uvijek nisu mogući za opću populaciju.

birra kaže...

Mislim da je i videopoziv bio oduvijek opcija, ali nisam nikad koristio.

Možda zato jer nisi mogao? Niti možeš? 

9 godina

Mea culpa, krivo sam pročitao očito. Riječ "glasovne" me odvela u krivom smjeru. Evo i tebi jedan, kad već pobjedonosno migamo  

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2026 16:05 (birra).
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina

Inače, ova video ikona mi je oduvijek tu u gornjem desnom kutu web whatsapp prozora.. Tako da me još jednom navelo na krivi put 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
KIKI3ooo kaže...
Ja bi, samo, da se moze pin-at vise od 3 chata, sto je trenutno nemoguce, u biznis ili bilo kojoj drugoj verziji

Znači dosta se poslovne korespondencije u novije vrijeme odvija na WA. I tom alatu kritično nedostaje nekih "uredskih" featura, toliko da puno njih prebacuje sve sa WA na mail, nepotrebno gnjaveći klijenta koji je već sve napisao/poslao, a može se razgovor jednostavno pinat na top. Doduše, taj feature nisam pronašao u mobilnoj verziji nego samo u desktop WA verziji. I na taj način se mogu izdvajati prioritetne poruke. Jako zgodan feature jer i klijent dobije nofitikaciju da je ovaj razgovor pin-an na top. Ali ograničenje je 3 pin-ane poruke. I to ograničenje nije moguće zaobići ni za WA bizinis. Osim toga razgovori se mogu dodavati u favorite ili custom mape ali nije to toliko dobro kao pin-an razgovor. 

I to je, sam osnovno i minimum minimuma što bi trebalo napravit, a ja bi mogao reći još tonu ideja. Jer je aplikacija tako dobro pozicionirana, ima tako dobru nišu da ima veliki potencijal.

15 mjeseci

Whatsapp web je drastično bolji od desktop aplikacije, a to je tragedija koliko je desktop app očajan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice