BFS 2026: Kratki savjeti za zaraditi više i potroš

poruka: 5
|
čitano: 2.457
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "BFS 2026: Kratki savjeti za zaraditi više i potroš".
7 godina
BFS 2026: Kratki savjeti za zaraditi više i potroš

meni ne triba toni...ja sam se rodio takav...još ka mali san ima marke u kasici prasici...evo prije njekoliko minuta kupio uncu zlaje

p.s dojč marke ne poštanske

p.s.s učer zvoni mobitel...zovu iz banke...jel sam zainteresiran za štednju...rekao...nope...kmt od nula posto me ne interesiraju...kaže ona za vas će biti 1.9%...nope idem u zlaju...imam na dionicama 3-5% pa mi je pun kufer toga...oćel past..oćel trump nešto reći...oćel ovo...oćel ono

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2026 17:44 (HCMAA).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: BFS 2026: Kratki savjeti za zaraditi više i po
HCMAA kaže...

meni ne triba toni...ja sam se rodio takav...još ka mali san ima marke u kasici prasici...evo prije njekoliko minuta kupio uncu zlaje

p.s.s učer zvoni mobitel...zovu iz banke...jel sam zainteresiran za štednju...rekao...nope...kmt od nula posto me ne interesiraju...kaže ona za vas će biti 1.9%...nope idem u zlaju...imam na dionicama 3-5% pa mi je pun kufer toga...oćel past..oćel trump nešto reći...oćel ovo...oćel ono

Di ju držiš?

7 godina
Bitanga kaže...
HCMAA kaže...

Di ju držiš?

daska je obrađena da ima prostora...tako kad sidim...sidim na zlatnoj tuti...vrata od wc-a su protuprovalna...sa senzorima...na prozoru rešetke od punog čelika...ma ludilo

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2026 10:02 (HCMAA).
16 mjeseci
Šteta što nisu od nehrđajuČeg Ćelika, velki propust.

Ja konjina prodao "nepotrebno" zlato (nakit i nešto dukata) za 5000kn radi drugoga, kad je bila niska cijena. Sad bi vrijedilo barem 5000eura.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
14 godina
Sirotanovic kaže...
Šteta što nisu od nehrđajuČeg Ćelika, velki propust.

Ja konjina prodao "nepotrebno" zlato (nakit i nešto dukata) za 5000kn radi drugoga, kad je bila niska cijena. Sad bi vrijedilo barem 5000eura.

Nekad je i bitcoin bio 1€, nemoj žaiti! Sve je to škola 

WWW.3DING.HR 3D Printanje, Skeniranje, Modeliranje, Lasersko Rezanje-Graviranje 3ding.hr@gmail.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice